Katy Perry a plătit 50.000 de dolari pentru o întâlnire de 45 de minute cu iubitul ei. aty Perry i-a demonstrat iubitul ei, Orlando Bloom, că nu are de gând să-l împartă cu nimeni, nici măcar dacă este vorba despre o cauză socială. Katy Perry și Orlando Bloom au fost văzuți pentru prima oară împreună în 2016, dar la un an după aceea, cei doi s-au despărțit. Au transmis atunci că au rămas în relații bune, chiar dacă au preferat să ia o pauză. La începutul acestui an au fost văzuți împreună în vacanță și de atunci par de nedespărțit, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Rapperul Tekashi 6ix9ine, care si-ar putea petrece viata in inchisoare, a fost batut in spatele gratiilor. Rapperul Tekashi 6ix9ine si-ar putea petrece viata in inchisoare. Recent el a fost agresat de alti detinuti. Pe numele lui real Daniel Hernandez, rapperul Tekashi 6ix9ine s-a prezentat la mijlocul lunii noiembrie in fata unei instante de judecata din orasul american New York. El este acuzat, alaturi de alte 5 persoane, de fapte foarte grave, scrie Ciao.

Ruby îşi usucã hainele în mers, în „Asia Express”. Odată porniţi în cursa „Asia Express”, concurenţii nu mai au timp de nimic. Se trezesc cu noaptea în cap şi pleacă spre destinaţia care le-a fost comunicată, încercând să ajungă acolo cât mai repede şi prin orice mijloc. Din acest motiv, timpul petrecut în orice casă care îi găzduieşte nu e mai lung de câteva ore, scrie Click.

„Leapșa muzicală”, cu Randi & Nicole Cherry. Cei doi artiști au făcut schimb de piese. Randi și Nicole Cherry și-au unit forțele și vocile, pentru o inedită "Leapșa muzicală". Mai exact, cei doi artiști au integrat melodiile "Dansează amândoi" și "Frumusețea care minte" într-o versiune finală... spectaculoasă. „Dansează amandoi”, cel mai recent single al lui Nicole Cherry, a fost numărul unu în trending pe YouTube, timp de 13 zile, scrie Libertatea.

Dan Negru negociază „transferul” revelionului de la Antenă la Prima TV. Ar fi lovitura ultimului deceniu în lumea televiziunii! Dan Negru negociază ”transferul” Revelionului de la Antenă la Prima TV! Cancan.ro dezvăluie, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre oferta-bombă care i-a fost pusă pe masă cunoscutului prezentator. Discuțiile au început, iar îndrăgitul jurnalist ar urma să fie moderatorul unor emisiuni de divertisment. În afara faptului că este un familist convins, Dan Negru este un prezentator de televiziune de succes. De-a lungul ultimilor ani, a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priză la public. În prezent, este angajat la Antenă, iar show-urile sale sunt, fără exagerare, unice și spectaculoase. Motiv pentru care posturile TV importante visează să-i obțină semnătura, scrie Cancan.ro.