Pavel Bartoș „lucrează” deja pentru Moș Crăciun. Moș Crăciun are mult de lucru în casa lui Pavel Bartoș, unde cresc trei fete, dar are un ajutor de nădejde chiar în persoana prezentatorului de la PRO TV. Pavel ne-a mărturisit că încă de la 1 decembrie fetele lui scriu scrisori pentru darnicul Moș, iar el se asigură că acestea vor ajunge la destinație. Pavel are bătăi de cap în decembrie, când trebuie să-l „ghideze” pe Moș Crăciun prin noianul de cerințe și dorințe ale fetelor sale. Eva (14 ani), Rita (10 ani) și Sofia (4 ani) s-au apucat încă de la 1 decembrie să-i scrie Moșului ce ar vrea să le pună sub brad și cum nu e posibil să vină chiar cu un sac plin de cadouri numai pentru ele, tatăl fetelor trebuie să ajute la triere, scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum arată și cu cine seamănă fiica Iuliei Albu. După 8 ani de căsătorie, Iulia (36 ani) și Mihai Albu (54 ani) au divorțat în 2013, iar de curând Mihai Albu a declarat pentru Click.ro că el și fosta soție s-au împăcat de dragul fetiței lor. Mikaela este incredibil de frumoasa si s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este elegantă,rafinată și foarte cochetă. Micuța are aproape 9 ani și pare să îi calce pe urme Iuliei Albu. Din fotografiile postate de paritntii ei se vede ca fetita e pasionata de moda si fotografie, scrie Verdict.ro.

Gabriela Cristea, dezvăluiri în premieră. Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Are deja o fiică, iar în primăvara anului viitor va deveni din nou mămică. Recent, vedeta a povestiti prin ce întâmplare a trecut în timp ce se afla la o sesiune de shopping, în Piața Amzei. Prezentatoarea TV a povestit că a mers la cumpărături, ocazie cu care, din cauza faptului că nu era atentă, a căzut într-o groapă. În momentul în care vedeta s-a ridicat, lenjeria intimă i-a putut fi admirată de cei mai vigilenți oameni din zonă, scrie Cancan.ro.

Mick Jagger, părăsit de iubita sa în vârstă de 23 de ani. Mick Jagger a fost părăsit de iubita sa în vârstă de 23 de ani, Noor Alfallah, cu care avea o relație de trei ani. Tânăra l-a lăsat pe solistul Rolling Stones pentru un filantrop miliardar. Artistul în vârstă de 75 de ani este din nou singur după ce Noor a fost văzută cu miliardarul Nicolas Berggruen. Diferența de vârstă dintre Nicolas și Noor este de 34 de ani, în timp ce Jagger este cu 52 de ani mai în vârstă ca fosta sa iubită, scrie Unica.

Meghan Markle este obligata sa ia parte la traditia de Craciun a Reginei Elisabeta. Cu toate ca pana acum a reusit sa se impuna si sa incalce mai multe reguli ale familiei regale, de Craciun nu prea ii mai iese. Ducesa de Sussex isi va petrece primul ‘Craciun Regal’ in fata televizorului. Regina Elisabeta adora sa se uite la EastEnders si a format deja o traditie din asta, scrie Ciao.ro.