Poziţia echipei „România, te iubesc!“ după ce a refuzat premiul APTR. „Echipa «România, te iubesc!» îşi rezervă dreptul de a accepta sau refuza un premiu, iar decizia e în strânsă legătură cu valorile şi principiile după care se ghidează cei şase jurnalişti. Anchetele acestei emisiuni sunt realizate la cel mai înalt standard de profesionalism, iar în spatele lor stau mii de ore de documentare şi filmare“, a declarat echipa emisiunii pentru „Adevărul“. Poziţia a fost solicitată după ce Paginademedia.ro a dezvăluit că jurnaliştii de la „România, te iubesc“ a refuzat premiul în momentul în care organizatorii galei APTR i-au contactat.

vedeteFoto: Colaj foto

Irina Rimes a divorțat! Motivul cutremurător pentru care jurata de la Pro TV s-a despărțit de fostul ei soț. Jurata concursului ”Vocea României” a avut o experiență de viață pe care nu o va putea uita foarte ușor. Ea a fost înșelată de soțul ei cu o femeie pe care ar fi cunoscut-o pe Facebook. Irina Rimes a divorțat în secret, în vara lui 2017, după ce a aflat că soțul ei a lăsat însărcinată o altă femeie.Amanta ar fi pierdut sarcina, iar fostul soț al Irinei Rimes s-a întors la din nou la ea. Amanta lui Andi a rămas din nou însărcinată, cu gemeni, însă doar unul dintre aceștia a supraviețuit. Conform spuselor amantei, se pare că și Irina Rimes ar fi rămas însărcinată, dar a făcut întrerupere de sarcină, scrie Cancan.

Ştefan Bănică, tată a treia oară. Ştefan Bănică Jr. va deveni tată pentru a treia oară! Soţia acestuia, Lavinia Pârva, este însărcinată. Lavinia Pârva este însăcinată cu primul său copil, iar Ştefan va deveni tată pentru a treia oară. Vestea fericită a fost oferită admiratorilor chiar de către artist, după ce a încheiat concertul de Crăciun de la Sala Palatului, devenit deja o tradiţie. Mesajul care i-a luat prin surprindere pe cei prezenţi a fost făcut la finalul unui cântec pe care Ştefan l-a dedicat fiicei pe care o are alături de Andreea Marin, căci pe 15 noiembrie a fost ziua fetiţei, potrivit Click.

Delia a încins atmosfera în mediul virtual. “Nu știam că ai sânii așa mari“. Cea mai recentă imagine cu Delia, postată pe contul de socializare, a făcut ravagii în rândul admiratorilor, care nu s-au putut abține de la comentarii picante. Artista și-a etalat mândră bustul generos, într-o rochie decoltată. Delia apare apare într-o imagine postată pe contul de socializare, cu o rochiţă neagră, o pălărie în stilul caracteristic, un chocker pe care apare „sex” şi cu un decolteu care i-a zăpăcit pe fani. „Eşti bine lucrată”, „Ce… ochi frumoşi” şi „Waw, centură neagră”, „Nu știam că ai sânii așa mari”, sunt câteva dintre comentariile pe care Delia le-a primit de la fani, scrie Libertatea.

La 54 de ani, Monica Bellucci şi-a tras iubit de 36 de ani. Şi-a luat revanşa! După ce fostul soţ, actorul francez Vincent Cassel, s-a însurat anul acesta cu fotomodelul Tina Kunakey, Monica Bellucci a reuşit şi ea să-şi refacă viaţa. Vedeta italiană s-a cuplat recent cu francezul Nicolas Lefebvre, care este cu 18 ani mai tânăr decât ea. Este îndrăgostită la nebunie de acesta şi a ţinut să facă anunţul că şi-a găsit sufletul pereche: “Nu mai sunt singură. Mi-am găsit perechea. Sper să meargă totul foarte bine”, scrie Click.