Actorul care s-a călugărit strânge bani pentru o mânăstire. Actorul Dragoş Pâslaru, care s-a călugărit după ce în 1990 a fost aproape omorât în bătaie de mineri, are nevoie de ajutor. Părintele Valerian a fost trimis de la Schitul Pătrunsa, la o bisericuţă-monument din Vâlcea, care stă să se dărâme. Foştii colegi de scenă i-au sărit în ajutor. Are aproape 70 de ani, însă de vreo 27 a renunţat la cariera artistică, la numele de Dragoş Pâslaru, şi a devenit Părintele Valerian după ce a îmbrăcat haina monahală. În iunie 1990 a fost bătut crunt de mineri, încât a intrat în comă, ulterior, el a refuzat să depună mărturie împotriva agresorilor săi, spunând că i-a iertat. A trăit ani buni în sihăstrie, în creierii munţilor din Vâlcea, iar de vreo doi ani a fost pus ieromonah la schitul Pătrunsa, din Arhiepiscopia Râmnicului. Iată însă că părintelui Valerian i s-a dat o provocare, scrie Click.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Mircea Badea o desființează pe Andreea Esca. Andreea Esca a declarat în urmă cu puțin timp că românii sunt dezamăgiți și că aveau mai multă speranță în alte vremuri. În urma acestei declarații, Mircea Badea a ținut să facă câteva precizări. Acesta consideră că românii au tot dreptul să fie deprimaţi, iar asta se întâmplă din cauza ştirilor false pe care sunt obligaţi să le primească în fiecare zi, scrie Capital.

Fotografie cu Meghan Markle, înlăturată de pe rețelele de socializare. Meghan Markle a pozat pentru un Boomerang cu designerul Clare Waight Keller și Rosamund Pike la Premiile British Fashion, însă această fotografie a dispărut rapid de pe Instagram. Fanii regali au rămas uimiți săptămâna trecută când o fotografie cu Meghan Markle la British Fashion Awards a fost ștearsă de pe rețelele de socializare. Mulți au speculat motivul pentru care poza cu ducesa de Sussex, designerul Clare Waight Keller și actrița Rosemund Pike a fost înlăturată, scrie Unica.

Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident. Pe data de 29 decembrie se implinesc 5 ani de cand Michael Schumacher a suferit o leziune grava a creierului dupa accidentul suferit la schi in Alpii Francezi. In toti acesti ani s-a crezut ca n-o sa mai poata merge niciodata insa dupa o lupta acerba se pare pilotul de Formula 1 nu mai este tinut la pat, datorita tratamentelor extrem de costisitoare de aproximativ 50.000 de lire pe saptamana. Dupa ce in luna martie au circulat zvonuri conform carora legenda formulei 1 nu mai poate sa vorbeasca si nici sa mearga, publicatia Sportsmail a spus ca acesta nu mai este tinut la pat, scrie Ciao.ro.

O blondă din Serbia rupe gura târgului cu formele sale. O blondă din Serbia face furori cu atuurile ei fizice pe rețelele de socializare. Jelena Rupic este o tânără în vârstă de 29 de ani din Serbia care arată demențial. Blonda, care este influencer, face ravagii în mediul onliune cu ipostazele extrem de provocatoare și sexy în care se fotografiază. Jelena are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoare unor forme voluptuoase și apetisante. Mulți dintre internauți au comparat-o pe Jelena Rupic cu starleta argentiniană Sabrina Sabrok, cea care este posesoarea celor mai mari sâni siliconați din lume și care a trecut prin numeroase operații estetice pentru a-și îmbunătăți look-ul, scrie Libertatea.