Tragedie pentru Mihaela Tatu, în prag de sărbători. Mihaela Tatu (55 de ani), fosta prezentatoare care a devenit foarte cunoscută în timp ce prezenta emisiunea "De 3xfemeie", trece prin momente cumplite. Mihaela Tatu și-a anunțat prietenii de pe rețelele de socializare că și-a pierdut sora. „Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru Facebook. Sora mea”, a scris scurt Mihaela, scrie Libertatea.

vedeteFoto: Hotnews

Unde va fi, de fapt, Dan Negru de Revelion. Dan Negru (47 de ani) continuă tradiţia programelor de divertisment, acesta invitându-şi fanii să vizioneze, pentru a 19-a oară, „Revelionul Starurilor”, care va fi difuzat pe 31 decembrie, de la orele 22.00, la Antena 1. Invitat ieri la interviurile live de pe click.ro, el ne-a povestit despre munca sa din această perioadă aglomerată. “Regele audienţelor” ne-a povestit la click.ro despre reţeta de succes a programelor de divertisment difuzate la sfârşit de an: ”Nu se mai fac Revelioane ca altădată. Nu poţi să rişti să aduci un nou venit, pentru că telespectatorii pun mâna pe telecomandă şi schimbă canalul. Publicul clasic e conservator. Aşa că mai bine aduci invitaţii cu care ştii că faci audienţă. Am ajuns la Revelion din nimereală, Dumnezeu m-a ajutat. La început, în primii ani, se făceau ediţii speciale ale emisiunilor pe care le făceam, de exemplu, “Academia vedetelor”, “Te pui cu blondele” sau „Ciao Darwin”. Acesta era un format internaţional şi am vrut să facem o ediţie specială cu manele. Şi italienii nu ştiau despre ce e vorba, nu ştiau de manele, însă apoi au văzut că am avut succes”, scrie Click.ro.

Meghan Markle și-a arătat burta de gravidă într-o rochie mulată. Însărcinată în cinci luni, Meghan Markle a avut recent o apariție publică într-o ținută care i-a evidențiat burtica de gravidă. Soția prințului Harry a arătat minunat într-o rochie albă înflorată. Meghan Markle a purtat o rochie în valoare de 834 de lire sterline. Meghan Markle a vizitat, de curând, căminul de bătrâni Royal Variety Charity din Twickenham, unde a purtat o serie de conversații cu rezidenții. Una dintre doamnele prezente a întrebat-o cum se simte, scrie Unica.

Andreea Berecleanu, adevarul despre mariajul ei. Vedeta care prezinta Stirile Antena 1 are un mariaj frumos alaturi de medicul estetician Constantin Stan. Recent, Andreea Berecleanu a spus adevarul despre mariajul ei. Se pare ca cei doi au fost meniti unul pentru celalalt. Stirista de la Antena 1 a marturisit pentru VIVA! ca doctorul Constantin Stan a cerut-o de sotie la scurt timp dupa ce au devenit un cuplu. Dar prezentatoarea, care a spus DA oricum, a amanat logodna si nunta. De ce? Relatia lor era la inceput si vedeta a vrut sa vada cum s-ar intelege copiii ei din mariajul anterior cu Andrei Zaharescu cu actualul ei partener de viata. Din fericire, totul a decurs normal, scrie Ciao.ro.

Nunta anului 2019: Lady Gaga y Christian Carin: Celebra și excentrica artistă Lady Gaga, acum în vârstă de 32 de ani, este decisă ca în anul 2019 să poarte rochia de mireasă. Așadar care va fi cea mai spectaculoasă nuntă a anului 2019 poate fi apreciat încă de pe acum. Artista trăiește încă de la începutul anului de 2017, deci de aproape doi ani, o frumoasă poste de dragoste cu impresarul său artistic Christian Carino, în vârsta de 49 de ani. Cei doi s-au logodit deja, fapt făcut public odată cu mulțumirea pe care i-a adus-o "logodnicului" său la gala Elle Women, ce s-a desfășurat la Los Angeles în luna octombrie 2018. Se spune că cei doi s-ar fi logodit în secret încă din vara anului 2017. Zvonuri neconfirmate privind acest fapt au apărut abia în noiembrie același an. Prima dovadă a fost superbul inel de logodnă cu diamant roz, estimat la 400.000 de dolari, purtat de Lady Gaga la premiera britanică a filmului "A Star is Born", scrie EVZ.