10 vedete care în 2018 au încercat să schimbe lumea în bine. Mai multe vedete din întreaga lume s-au folosit de faima de care se bucură pentru a atrage atenția asupra unor probleme majore la nivel mondial, precum schimbările climatice, drepturile femeilor sau anumite boli. Potrivit Reuters, 10 dintre aceste celebrități s-au remarcat în acest an prin eforturile de a schimba în bine lumea, scrie Unica.

Nicolae Mitea are o afacere profitabila. Nicky, asa cum il stie toata lumea, a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Romaniei. Era considerat Maradona de catre Ibrahimovic. De cand nu mai joaca fotbal, Nicky si-a gasit o alta pasiune. Dar si sursa de venit! Nicolae Mitea are o afacere profitabila si s-a facut si baiat de casa. Fostul fotbalist s-a casatorit dupa ce a rupt-o definitiv cu Andreea Tonciu, casatorita acum cu Daniel Niculescu, scrie Ciao.ro.

Cum arăta soţia lui Petre Roman în 1992. Silvia Chifiriuc şi fostul premier Petre Roman sunt împreună, în mod oficial, de mai bine de 9 ani, cei doi având împreună un copil. Cântăreaţă de muzică uşoară cu acte în regulă, Silvia şi-a relansat recent cariera muzicală, lansând un nou album, dar artista are ştate vechi pe scenă. De exemplu, prima înregistrare cu Silvia Chifiriuc datează din 1992, când actuala nevastă a lui Petre Roman a apărut la TVR interpretând piesa ”Aş vrea”, muzica şi textul fiind opera lui Adrian Ordean, scrie Wowbiz.

​Împreună de Crăciun, de dragul fiicei lor. Anda Călin și Liviu Vârciu vor să filmeze momentul în care fetița lor, Anastasia, va primi cadourile de la Moș Crăciun. Micuței nu prea îi plac jucăriile, însă a pus ochii pe un instrument muzical. La Crăciunul trecut, Anastasia era prea mica, avea doar patru luni, când părinții ei așteptau, fericiți, momentul deschiderii cadourilor de sub brad. Între timp, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit dar, de dragul fetiței lor, și-au programat să petreacă împreună Crciunul, scrie Libertatea.

Andreea Esca face Crăciunul pe plajă. Crăciun exotic pentru Andreea Esca. Știrista de la Pro Tv a petrecut românește zilele trecute când a pus masa tradițională în familie și acum înțelegem de ce s-a grăbit să-i strângă pe cei dragi în jurul bradului un pic mai devreme. Vedeta avea programată o vacanță în Egipt, iar acum se bucură de temperaturi de vară, plajă și mare. Vedeta Pro TV a intrat ceva mai devreme în spiritul Crăciunului și acum înțelegem și de. Ea i-a strâns pe toți ai ei la masa frumos decorată cu crenguțe de brad, lumânări parfumate și pahare cu turtă dulce pentru a-i răsfăța cu bucate tradiționale în urmă cu trei zile, scrie Click.ro.