Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experții în limbajul corporal: Au folosit tehnici ai politicienilor. Ducesa de la Cambridge, în vârstă de 36 de ani, și ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, s-au atins, au zâmbit și au glumit una cu alta, alături de soții lor, dar experții au văzut dincolo de aparențe și spun că totul a fost pus în scenă după ce Regina și prințul Charles le-au transmis că nu acceptă un conflict în familie. Potrivit expertului Judi James, indiferent de modul în care se comportă cele două în spatele ușilor regale, a existat în mod clar un efort concertat de a arăta publicului că sunt de fapt o familie unită, potrivit Libertatea.

vedeteFoto: Colaj foto

Elena Udrea și iubitul, planul secret de după eliberare. Adrian ne-a dezvăluit marea lor dorinţă: “acum că Elena e din nou acasă ne dorim să venim în ţară ca să o botezăm pe Eva”. Dar nu se ştie când va fi posibil acest lucru, deoarece Udrea a declarat: „Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că am fost ţinta unui abuz în ţara mea. Vom vedea, copilul deocamdată nici nu are paşaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu.", a declarat Udrea, potrivit Click.

Petrecere ”monstru” dată de Iulia Vântur și Salman Khan în noaptea de Crăciun. Iulia Vântur a dat o petrecere uriașă împreună cu Salman Khan, cu ocazia sărbătoririi Crăciunului. Multe personalități din India au luat parte la aceasta, precum: Malaika Arora Khan, Daisy Shah, Katrina Kaif, Amrita Arora Ladak și mulți alți prieteni buni și familie. Iubitul Iuliei Vântur a fost acompaniat la distracție de fratele său, Sohail Khan, sora lui, Arpita Khan Sharma și bineînțeles de frumoasa româncă, de care pare că nu prea și-a dezlipit privirile, potrivit presei indiene, potrivit Fanatik.

Teo Trandafir, dată de gol în ziua de Crăciun. “Să vină odată cu inelul ăla“. De când a divorțat de Constantin Iosef, Teo Trandafir și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor. Din 2013, prezentatoarea tv nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Teo Trandafir a postat o fotografie cu ea și fiica ei, în prima zi de Crăciun, iar o prietenă a dat-o de gol printr-o urare „Crăciun fericit, Teo! (și să vină odată cu inelul ăla)”. Teo Trandafir i-a răspuns imediat. „Inelul mi-l iau și singură, iubirea e cea care ne echilibrează mereu și mereu”, a spus ea amuzată, potrivit Libertatea.

Miley Cyrus s-a măritat în secret! În sfârşit şi-au spus “da”! Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit recent în mare secret. Nunta a avut loc în casa lor din Franklin, Tennessee. Au fost lângă ei doar rudele foarte apropiate. Fotografii în care actorii Miley Cyrus (26 de ani) şi Liam Hemsworth (28 de ani) apar tăind tortul de la nunta lor i-au dat de gol. Pozele, puse recent pe reţelele sociale, au fost făcute duminică, 23 decembrie. Miley era îmbrăcată într-o rochie pe jumătate albă, pe jumătate neagră, potrivit Click.