Meghan Markle, dezvăluiri despre sarcină. Când va naște ducesa. Meghan Markle a făcut dezvăluiri despre sarcină și despre momentul în care va veni pe lume primul său copil, în timp ce se afla la Sandringham, unde a petrecut Crăciunul alături de Familia Regală britanică. Potrivit soției Prințului Harry, noul bebeluș regal s-ar putea naște mai devreme de luna aprilie a anului viitor, așa cum s-a anunțat inițial. Întrebată când va veni pe lume primul ei copil cu Harry, Meghan a răspuns că așteptarea se apropie de sfârșit și că acest lucru se va întâmpla foarte curând, scrie Unica.

vedeteFoto: Colaj foto

Ricky Martin și-a mărit familia! Artistul a devenit tată de fetiță. Prima imagine cu micuța. Familia lui Ricky Martin s-a mărit. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț pe contul său personal de Instagram. Artistul a devenit tatăl unei fetițe alături de partenerul său de viață, Jwan. „Vă anunțăm cu emoție că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase pe care au numit-o Lucia Martin-Yosef. Aceasta a fost, fără îndoială, cea mai frumoasă sărbătoare de Crăciun din viața n

Divorțurile anului 2018. Ce artiști și vedete de la Hollywood s-au despărțit. Anul care s-a încheiat nu a fost prea bun pentru unele familii de artiști celebri. Vedete de la Hollywood sau cântăreți și-au anunțat în 2018 despărțirea, unii după un scurt mariaj, alții după mulți ani petrecuți împreună. Jennifer Aniston și Justin Theroux care și-au început relația în 2011, după ce au lucrat împreună la pelicula Wanderlust, s-au logodit în 2012 și s-au căsătorit în 2015. Anunțul despărțirii a venit în februarie 2018. Geena Davis și Reza Jarrahy au divorțat invocând diferențe ireconciliabile în căsnicia lor. Potrivit documentelor depuse de acesta, cuplul s-a separat în noiembrie 2017, scrie Libertatea.

Lili Sandu, relație secretă cu Sișu de la La Familia. Printre cei care s-au simțit atrași unul de celălalt se numără și Lili Sandu și Șișu de la La Familia, numai că aceștia au fost foarte, foarte… secretoși. Și mulți spuneau că sunt atât de diferiți, încât nici nu ar avea ce să caute împreună. Dar, precum se știe de când lumea, extremele se atrag. Căile amorului ”cu năbădăi” sunt încurcate și – de foarte multe ori – necunoscute publicului amator de informații mondene, dar iată că Lili Sandu și Sișu au găsit calea să se apropie din punct de vedere sentimental, scrie Cancan.

Pavel Bartoș, cele trei fiice și soția. Imaginea care a "topit" Internetul de Anul Nou. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă, dar și pentru soția sa, care este o mamă-eroină. De Anul Nou, Pavel a făcut un gest rar, ținând cont că nu își expune familia prea des. A pus o poză pe Instagram, în care apare costumat de petrecerea de Anul Nou, alături de soția Anca și de cele trei fiice ale lor, Eva (14 ani), (Sofia, 4 ani şi jumătate) şi Rita (10 ani). Toate trei seamănă leit cu starul de la PRO TV, scrie Click.