Kylie Minogue, in varsta de 39 de ani, este pe punctul de a-si vedea implinit visul de a avea o familie. Cantareata l-a primit inapoi pe fostul sau iubit, actorul francez Olivier Martinez, de 42 de ani, dupa o despartire de un an. Conditiile impacarii sunt insa stricte.

Cuplul, care s-a intalnit saptamana trecuta la Paris, ar fi stabilit „un plan de viata”, care include casatorie si copii. Asa se explica de ce dansa Kylie pe strazile capitalei franceze. Nu ca isi revazuse prietena, adica pe Sheba – cateaua lui Martinez, ci pentru ca stapanul cainelui acceptase, intr-un final, sa o ia pe Kylie de nevasta.

Intalnirea a avut loc dupa saptamani in care cei doi ar fi tinut legatura prin telefon si sms, asta dupa ce Martinez a tot implorat-o pe Kylie sa il ierte pentru infidelitatea care a dus la despartirea lor, in februarie anul trecut.

„Kylie l-a primit inapoi – dar cu un nou set de reguli”, a povestit, pentru Daily Mail, o prietena a cantaretei. In urma cu un an, actorul francez nici nu voia sa auda de casatorie si cu atat mai putin de copii, biologici sau adoptati.

Gandul