​De ce a fost luată Nadia cu poliția de acasă de la Benone Sinulescu. Presupusa relația dintre Nea Beni și marea noastră gimnastă era trâmbițată inclusiv la Europa Liberă, postul de radio care oferea știri românilor fără cenzură. Benone spune că așa-zisa poveste a fost o simplă invenție. "Iată de la ce a pornit. Nadia era într-un cantonament la București, urma să plece a doua zi în America, să fie primită de toți președinții țărilor latine. Era văzută ca o zeiță! Ea nu cunoștea pe nimeni în București, decât pe mine și pe Irina Loghin. În acea seară, înainte să plece peste Ocean, Nadia a venit la mine acasă. A fugit din cantonamentul de la 23 August, scrie Click.ro.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cum arată Feli, la două luni după ce a născut. În urmă cu două luni, Feli a dat naștere, însă acum arată de parcă n-ar fi fost vreodată gravidă. Vedeta le-a arătat tuturor cât de bine arată acum. Artista a postat pe rețelele sociale o fotografie în care fanii au putut să vadă cât de mult a slăbit și cât de repede a ajuns la silueta pe care și-o dorea. Mai mult, prin intermediul fotografiilor pe care le-a postat pe Facebook, Feli le-a spus fanilor săi că în 2019 vrea să lanseze foarte multe proiecte, precum și melodii, scrie Libertatea.

Regina a luat o decizie prin care îşi arată încrederea în Ducesa Meghan. Regina Elisabeta a II-a i-a încredinţat Ducesei Meghan cea mai importantă responsabilitatea de până acum: primul patronaj regal. Titlul vine la opt luni după ce actriţa s-a căsătorit cu nepotul suveranei, Prinţul Harry. Teatrul Naţional din Londra se va afla de acum înainte sub Înaltul Patronaj al Ducesei de Sussex, după o decizie prin care Regina a dorit să-şi arate încrederea în soţia nepotului său, potrivit Harper's Bazaar. De altfel, în luna decembrie, Meghan Markle a avut o întâlnire privată cu directorul instituţiei, Rufus Norris, pentru a discuta proiectele viitoare, scrie Adevărul.

Cine este și cum arată iubita lui Dani Oțil. Dani Oțil a început anul 2019 în forță. Carismaticul prezentator TV și-a petrecut vacanță de iarnă pe meleaguri îndepărtate, mai exact în Peru, însă de această dată nu a plecat în explorarea noilor ținuturi singur, ci alături de noua sa iubită. Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, s-a iubit pătimaș cu Mihaela Rădulescu, 49 de ani, însă de atunci a evitat să se mai afișeze în public cu altă domnișoară la braț. Ei bine, se pare că lucrurile s-au schimbat radical în viața sentimentală a îndrăgitului prezentator TV. Noua iubită a lui Dani Oțil este o tânără pe nume Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, model de succes, scrie Unica.

Ami participa la Exatlon Romania. Pe 12 ianuarie 2019 va debuta Exatlon Romania sezonul 3, cea mai tare emisiune reality sportiva produsa de Kanal D. Dupa ce ieri s-a aflat ca Mario Fresh si Andreea Arsine vor concura pentru premiul cel mare, azi s-a aflat ca AMI participa la Exatlon Romania. Cantareata e hotarata sa le demonstreze telespectatorilor ca inaltimea ei nu este un impediment intr-o competitie sportiva. Ami a marturisit ca, in trecut, avea probleme din cauza inaltimii. Ba mai mult, a dat de aceeasi problema si in cariera muzicala, scrie Ciao.ro.