​Care este numele întreg al lui Cabral. Într-un interviu pentru Libertatea, Cabral explica și care a fost reacția partenerei sale de viață când a aflat că îl cheamă și Dzabana pe lângă Ibacka Neculai Cabral.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihai Bobonete a fost operat de urgență. Mihai Bobonete, cunoscut drept „Bobiță”, din serialul „Las Fierbinți”, a fost suspus unei intervenții chirurgicale. Actorul a oferit detalii despre această operație chiar pe pagina sa de Facebook, scrie Unica.

Cu ce actrita celebra se iubeste acum Brad Pitt. Hollywood-ul a explodat la auzul vetsii ca Brad Pitt are o noua relatie cu una dintre cele mai iubite actrite. Culmea, cel care le-a facut cunostinta a fost chair fostul logodnic al actritei. Aceasta ar fi prima relatie serioasa dupa despartirea cu scandal de Angelina Jolie, scrie Ciao.ro.

​Primele poze cu Dani Oțil și iubita sa. Dani Oțil a început anul cum nu se putea mai bine. Matinalul de la Antena 1 are spor și la emisiune, și în afacerea cu restaurantul, în proiectele de imagine, dar și în amor. Dani are o relație discretă și frumoasă cu o superbă șatenă care mănâncă sport pe pâine. Fotoreporterii Click.ro au surprins primele poze cu ei doi.

Andra, aspru criticată de Luminiţa Dobrescu. Luminiţa Dobrescu, prima cântăreaţă din România care a câştigat trofeul Cerbul de Aur, a criticat-o aspru pe Andra pentru o afirmaţie făcută pe scena Sălii Palatului. În 1969, Luminiţa Dobrescu a câştigat prestigiosul trofeu Cerbul de Aur graţie interpretări piesei „Of, inimioară“. De altfel, anul trecut, artista a revenit pe scena festivalului la ediţia aniversară, scrie Adevărul.