​Adelina Pestrițu a vrut să-l plimbe pe Virgil cu girocopterul. Pasionată de călătorii, Adelina Pestrițu este foarte activă pe Instagram, unde postează imagini și filmulețe din excursiile ei. Adelina și-a dorit un sejur de relaxare, dar a avut grijă ca agenția prin care a achizționat biletele să-i ofere și un pachet cu activități mai pline de acțiune, scrie Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Adevărul despre idila dintre Brad Pitt şi Charlize Theron. Starul american Brad Pitt (55 de ani) şi actriţa sud-africană Charlize Theron (43 de ani), despre care s-a scris recent că ar avea o idilă, nu au confirmat faptul că formează un cuplu, însă surse apropiate celor doi au explicat care este situaţia reală, scrie Adevărul.

Ellie White a înlocuit carnea în meniul copiilor. Ellie White încearcă să îi obișnuiască pe cei doi copii ai săi să consume o varietate largă de legume, în detrimentrul cărnii în exces ori produselor de tip fast food. Artista a găsit o metodă ingenioasă, dar și gustoasă de a înlocui carnea din meniurile micuților, scrie Unica.

​Adda cere ajutorul fanilor. Adda a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a cerut fanilor să i se alăture într-o campanie, în care, numai cu ajutorul lor ar putea să realizeze acest proiect. Adda își propune ca în luna februarie să fie CupidonAdda și vine în ajutorul cuplurilor care s-au despărțit sau a persoanelor care au o iubire ascunsă și își dorește să îi ajute, propunându-le un mod de a-și declara dragostea celor iubiți. Adda le va cânta poveștile de dragost, scrie Click.ro.

Celebrul chef, Andrew Fairlie, a murit la 54 de ani. Bucatarul de la „Masterche” a fost diagnosticat cu o tumora pe creier in 2005 si a murit in decursul zilei de azi. Ani intregi s-a luptat cu boala, fiind supus la chimioterapie, radiografii si operatii. Insa in cele din urma, boala a invins iar organismul a cedat, scrie Ciao.ro.