Sandra Bendre: „Cele mai reușite postări sunt cele care transmit emoții de calitate”. Cu peste 100.000 de urmăritori pe contul de Instagram, peste 7.000 de abonați pe canalul de Youtube și mulți cititori pe blogul său, Sandra este una dintre cele mai active prezențe din social media, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Rădulescu, fite de vedeta la Ferma. Vedeta este noua prezentatoare a emisiunii Ferma, fosta Ferma Vedetelor pe care PRO TV o produce de cativa ani. Si, cum e o diva de Monaco si se respecta, Mihaela Radulescu are fite de vedeta la Ferma, scrie Ciao.ro.

Olga Bălan a luat-o pe urmele lui Trăistariu. Recunoscută pentru cei mai voluminoşi sâni naturali, cântăreaţa Olga Bălan concurează la Eurovision în Republica Moldova cu melodia „Suflet pustiu”, compoziție proprie. Piesa a fost înregistrată în Italia, cu sprijinul lui Alberto Costa, cel care i-a compus numeroase melodii, scrie Click.ro.

Cum arată cu adevărat silueta lui Jennifer Lopez. De-a lungul anilor a fost un etalon de frumuseţe, mai ales că se număra printre puţinele figuri de la Hollywood care n-au căzut în capcana operaţiilor estetice. Dar cum arată în prezent? În pictoriale este mereu perfectă! Deşi are deja 49 de ani, J.Lo are o siluetă de invidiat, iar secretul ei o alimentaţie corectă şi hidratarea corespunzătoare, scrie Adevărul.

Oana Roman a ajuns pe patul de spital. Oana Roman are probleme de sănătate. Vedeta a ajuns la spital, iar partenerul ei de viață este alături de ea. Oana Roman trece prin momente mai puțin plăcute. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor. Pe contul său de socializare, Oana Roman a publicat imagini în care apare pe patul de spital, cu masca de oxigen la gură, scrie Libertatea.