​Urmaşii marilor actori român: Amintiri despre marele Amza. Azi, Oana Pellea împlineşte 57 de ani. Foarte apropiată de părinţii ei, marele actor Amza Pellea şi Domnica Mihaela Policrat, Oana Pellea a vorbit în numeroase ocazii despre relaţia cu ei, depănând amintiri dragi: „Eu vorbesc tot timpul despre tata şi despre mama. Datorită lor mă aflu pe acest Pământ. Lor le datorez tot ceea ce am fost şi tot ceea ce sunt în momentul de faţă”, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Documentar despre abuzurile sexuale ale lui Michael Jackson. Dan Reed, regizorul documentarului „Leaving Neverland”, prezentat în festivalul Sundance, a declarat pentru The Hollywood Reporter că familia lui Michael Jackson are o proprietate foarte valoroasă de protejat, nefiind suprins că reprezentanţii ei au sărit în apărarea artistului, scrie Digi24.

Motivul pentru care membrii trupei O-Zone nu își mai vorbesc de 15 ani. Trupa O-Zone s-a înființat în urmă cu 20 de ani și a cunoscut imediat un succes formidail la nivel internațional. Însă, după doar cinci ani, membri trupei au decis să meargă pe drumuri separate, totul, se pare, din cauza lui Dan Bălan. Din momentul despărțirii, Radu Sîrbu, Arsenie Todiraș și Dan Bălan nu își mai vorbesc. De 15 ani, cei trei s-au mai întâlnit doar pe la evenimente, în Rusia sau în țările ex-sovietice, scrie Unica.

Femeile pe care le-a iubit Ilie Năstase. Ilie Năstase se laudă nu doar cu performanţele obţinute de-a lungul timpului din sport, ci şi cu un palmares impresionant la capitolul femei. În cartea sa autobiografică, fostul tenismen mărturisea că a avut aproximativ 2.500 de iubite. Dintre acestea, doar pe patru putem spune că le-a iubit cu adevărat, căci a ajuns cu ele în faţa altarului, scrie Click.ro.

Alina Eremia, escapadă romantică în Republica Dominicană. Alina Eremia și iubitul ei au petrecut câteva zile de vis în Punta Cana, Republica Dominicană, iar acum artista s-a întors în România cu bateriile încărcate. Vedeta a povestit în direct la tv, despre cea mai frumoasă experiență pe care a trăit-o, scrie Libertatea.