​Delia va începe primul turneu naţional din carieră. „Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat în primăvara acestui an în cadrul primului turneu naţional din cariera artistei, care va avea loc în zece oraşe din ţară. După succesul pe care l-a avut în Bucureşti şi în Londra cu acest spectacol, Delia se pregăteşte să îndulcească şi locuitorii altor oraşe ale României, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Angela Similea se retrage din viața publică. La 72 de ani, Angela Similea a luat o decizie radicală, care le va pica tare greu admiratorilor săi: renunță la muzică și se retrage din viața publică. Apariție tot mai rară, în ultima vreme, de când își petrece timpul mai mult în America – la fiul ei și la nepoți – decât în România, Angela Similea a hotărât că a venit vremea să se retragă din showbiz, cu tot ce implică aceasta, din punctul ei de vedere: scena muzicală și evenimentele mondene, scrie Libertatea.

Cu cine s-a iubit Razvan Botezatu. In urma cu cateva zile, Razvan Botezatu, care a fost concediat de la Antena Stars alaturi de Raluca Dumitru, a marturisit ca este gay. Cu toate ca stie ca in Romania oamenii inca nu privesc cu ochi buni aceasta orientare, si-a asumat ca este gay. Acum s-a aflat cu cine s-a iubit Razvan Botezatu, scrie Ciao.ro.

Gwyneth Paltrow, acuzată că ar fi accidentat un bătrân și a fugit. Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a spus în timpul conferinţei de presă, la Salt Lake City, că a auzit un "ţipăt isteric" când a fost lovit în spate pe pârtia de începători din staţiunea montană Deer Valley, pe 26 februarie 2016. El îşi aminteşte că a fost aruncat înainte şi s-a dezechilibrat înainte de a-şi pierde cunoştinţa. O cunoştinţă care a fost martor la incident a afirmat că Paltrow l-a lovit în spate, scrie Digi24.

Dragă Marin Moraru Memento Mori. Azi ar fi împlinit 82 de ani. Marinuș al nostru. Marele corifeu, carele între mari - Ștefan Iordache, Gheorghe Dinică și mă opresc aici, lista ar fi mare. Caragiu, Cotescu… Da, pot zice vorbe mari, un geniu al teatrului între genii ale teatrului. Un geniu al filmului, un geniu al comediei. Poate că abia acum când ni s-a mai lăsat ceva timp de meditație apropo de ei, să realizăm ce uriași au fost acești înaintași ai teatrului contemporan. Putem spune, așa - înaintași, deși iată, Marinuș e plecat de puțină vreme. De foarte multă vreme… gândind cu sufletul, la cât de mult ne lipsește… Ne știam de mult, din vremea cercului de prietenii formatoare de rock fani, cu Moțu Pittiș, scrie Click.ro.