​Fiul celebrului tenor Plácido Domingo, compozitorul unui musical despre Dracula. Cântăreţul şi compozitorul Plácido Domingo Jr. (53 de ani) a reuşit să îşi vadă visul împlinit, la finalul anului trecut marcând premiera primului său musical, inspirat din faimosul roman „Dracula“, al lui Bram Stoker. Musicalul „Vlad“ arată interesul pe care Plácido Domingo Jr. îl are pentru comedia muzicală, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Câștigător la Vocea României și tatăl unui copil cu ADHD. Mihai Chițu, câștigătorul celui de-al treilea sezon al show-ului Vocea României, este tatăl unei fetițe diagnosticată cu ADHD. Cântărețul și-a făcut publică nemulțumirea legată de sistemul de învățământ și învățători. Unul dintre miile de copii din România ce au primit diagnosticul de ADHD, o tulburare de comportament ce determină deficit de atenție și hiperactivitate, este fetița lui Mihai Chițu, Riana, scrie Unica.

Răzvan Botezatu, violat în copilărie. În urmă cu câteva zile, fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars a recunoscut că este gay. Acum continuă șirul dezvăluirilor despre dramele sale. Răzvan Botezatu a fost violat în copilărie de un vecin mai mare ca el, scrie Ciao.ro.

​Fiica de 7 ani a lui Pink, filmată în timp ce trage cu pușca. Înregistrarea a fost vizionată de peste 400.000 de utilizatori Instagram şi a primit mai mult de 5.000 de comentarii. Părerile au fost împărţite, mulţi susţinându-l pe Hart, alţii contestând decizia de a-i permite fiicei lui să mânuiască o armă de foc, scrie Digi24.

Cât de mult a schimbat-o sarcina pe soția lui Ștefan Bănică. Pentru prima dată în ipostaza de viitoare mămică, Lavinia Pârva este extrem de activă. Soţia lui Ştefan Bănică se află în al doilea trimestru de sarcină, dar nu are deloc stare! Merge la studioul de înregistrări, vizitează saloanele de înfrumuseţare şi face cumpărături la mall cu prietena ei, scrie click.ro.