​Olivia Steer, luată peste picior pentru rețeta antigripă pe care a publicat-o pentru a evita vaccinul. După cum era de aşteptat, postarea ei a stârnit destule critici, mulţi internauţi reproşându-i iresponsabilitatea de a se folosi de statutul ei de persoană publică şi a furniza informaţii eronate ori manipulative. ”Ultimul lucru pe care o să-l fac e să ascult sfaturile habarnistelor de pe net” / ”Bomba asta este antigripă ori antivampiri?”/ ”E atât de bună combinaţia, merge şi la friptură”, scrie Ok magazine.

vedeteFoto: Colaj foto

Cum arăta Mihai Bendeac cu părul lung. Mihai Bendeac a postat o fotografie pe rețelele de socializare care a șocat foarte mulți oameni. Actorul nu s-a tuns întotdeauna zero, iar imaginile în care acesta apare cu părul lung au strâns numeroase aprecieri din partea fanilor. Unii internauți au glumit, spunând că semăna cu Fuego sau cu Ilie Dumitrescu. Și în copilărie, actorul avea un tunsoare la modă în acele vremuri. Și era chiar simpatic, scrie Unica.

Secrete din culisele reclamelor cu Andreea Marin. Nu de puține ori Zâna a fost nevoită să refuze contracte avantajoase din punct de vedere financiar dintr-un motiv întemeiat. „Nu beau cafea și, deși nu am nimic împotriva ei, ba chiar savurez mireasma cafelei proaspăt măcinate, eu nu o consum și ar fi hilar să accept o astfel de ofertă, oricât de tentantă e. Am ales acest exemplu, pentru că de-a lungul timpului am primit mai multe oferte pentru promovarea diverselor branduri de cafea și am fost nevoită să refuz. La fel, nu fumez, deci nu promovez țigările. Și exemplele pot continua”, a spus Andreea Marin, potrivit Libertatea.

Un actor iubit din „Tânăr şi neliniştit” a murit la 52 de ani. Veşti proaste pentru fanii îndrăgitului serial „Young and the Restless” – „Tânăr şi neliniştit”, care se filmează de 45 de ani şi care a fost difuzat şi la noi de Pro TV. Interpretul lui Neil Winters, actorul Kristoff St. John, a decedat în urmă cu câteva ore în casa lui din California, acolo unde a fost şi găsit de poliţia Los Angeles. Actorul Kristoff St. John şi-a găsit sfârşitul la 52 de ani, în casa sa din California, după cum a anunţat poliţia din Los Angeles. Neil Winters, aşa cum era cunoscut în serial, a fost găsit mort duminică în jurul orei 2.00, însă autorităţile nu au oferit detalii suplimentare, cauza morţii sale fiind necunoscută până în acest moment, potrivit Click.

Bona Prințului George și a Prințesei Charlotte nu rostește niciodată acest cuvânt în fața lor. Potrivit The Birmingham Mail, bona regală are o serie de reguli stricte pe care le respectă, inclusiv nerostirea unui cuvânt, care, spre surprinderea tuturor, nu este un cuvânt urât. Borrallo s-a născut în Madrid și a absolvit Colegiul Norland, înființat în 1892. Scriitoarea Louise Heren spune că femeile din Norland au învățat că nu trebuie să rostească un cuvânt în preajma celorlalți, și anume „copii” (kids). „Cuvântul „copil” este interzis. Este un semn de respect pentru copii ca indivizi.” Astfel, femeile care au studiat aici au fost învățate să trateze copiii drept persoane individuale. Copiii clienților sunt cunoscuți după nume, fiind tratați ca individuali, și nu grup colectiv, potrivit Elle.