​Povestea tristă a lui Vladimir Găitan. Un actor care a tânjit atât de mult după rolul de părinte încât a ajuns să-l joace magistral. Şi o fiică de 33 de ani ce poartă un nume care i-a fost în egală măsură scut şi povară. Gloria Găitan a ales același drum în carieră precum celebrul şi talentatul ei tată, absolvind în 2007 UNATC. O alegere care n-a fost tocmai pe placul părintelui ei, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Ozzy Osbourne, internat de urgență. Ozzy Osbourne, în vârstă de 70 de ani, a fost internat de urgență din cauza unor complicații ale gripei, la doar câteva zile după ce și-a anulat turneul european. Soția acestuia, Sharon, a declarat că medicii l-au sfătuit pe starul rock să caute ajutor specializat de urgență după ce starea sa s-a înrăutățit, scrie Unica.

Actrița câștigătoare de Oscar care îi ia apărarea lui Harvey Weinstein. Actriţa Juliette Binoche, preşedinta juriului internaţional al Berlinalei de anul acesta, a declarat joi că Harvey Weinstein, cu care ea a lucrat la filmele „Chocolat” şi „The English Patient”, a fost un producător minunat, şi că, legat de scandalul sexual în care el este implicat, este momentul ca justiţia să îşi facă treaba scrie Digi24.

​De la ce a început conflictul regal dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Meghan și Kate au avut nevoie de ceva timp să se obișnuiască una cu cealaltă. Conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle durează deja de câteva luni. Cele două nu se împacă atât de bine pe cât s-ar crede. Totuși, când vine vorba despre evenimente sau îndatoriri regale, acestea sunt zâmbitoare și se comportă normal, scrie Ciao.ro.

Confesiunea actriței Magda Catone: „Întâlnirea cu Şerban a fost crucială”. Actrița Magda Catone a făcut mărturisiri la TV. Aceasta a vorbit despre cel care i-a fost partener de viață, regretatul actor Șerban Ionescu. Actrița Magda Catone a stat alături de regretatul actor Șerban Ionescu timp de 30 de ani, chiar dacă în ultimele luni de viață ale acestuia din urmă se luptau într-un dureros proces de divorț, scrie Libertatea.