Adevărul despre Meghan Markle. ​Într-un interviu acordat revistei People, prietenii apropiați ai lui Meghan Markle au făcut dezvăluiri în premieră despre viața Ducesei de Sussex. Ei au ținut să-și păstreze identitățile anonime, însă au vorbit despre mai multe aspecte din viața soției Prințului Harry - familie, casă, relația pe care aceasta o are cu rudele sale, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Gina Pistol a publicat prima poză cu Smiley. Prezentatoarea TV Gina Pistol (37 de ani) a avut o primă reacţie, într-o notă comică, privind relaţia amoroasă pe care o are cu muzicianul Smiley (35 de ani). Gina Pistol şi Smiley trăies o poveste de dragoste de mai bine de doi ani, însă au ales să o facă departe de ochii publicului. Până acum niciunul nu a confirmat relaţia şi nici nu a publicat fotografii pe reţelele sociale, aşa cum este la modă, scrie Adevărul.

Brad Pitt a fost văzut la aniversarea de 50 de ani a fostei sale soţii. Presa mondenă din străinătate vuiește după ce Brad Pitt a fost văzut, sâmbătă seară, la hotelul Sunset Tower din Los Angeles, acolo unde Jennifer Aniston îşi sărbătorea aniversarea de 50 de ani. Printre vedetele care și-au făcut apariția la petrecerea actriței au fost George și Amal Clooney, Reese Witherspoon, Orlando Bloom şi Katy Perry, Ellen DeGeneres, Kate Hudson, Demi Moore și Jennifer Meyer, scrie Libertatea.

​Elena Cârstea s-a chinuit 13 ani ca să obţină cetăţenia americană. Elena Cârstea este în al nouălea cer de bucurie, şi are şi motive, căci la 56 de ani a devenit cetăţean american. Interpreta a început demersurile pentru obţinerea actelor încă de la început, însă a primit aprobările d-abia săptămâna trecută. Elena nu câştigă bani din muzică peste Ocean, deşi are o voce de aur, ci din meseria de agent imobiliar, scrie Click.ro.

Ozzy Osbourne are pneumonie și e la Terapie Intensivă. Cântărețul de 70 de ani s-a îmbolnăvit de bronșită în urmă cu câteva zile. Cu toate că s-a tratat, boală pe care o are s-a agravat. Ozzy Osbourne e la Terapie Intensivă. Medicii susțin că bronșită artistului s-a transformat în pneumonie. La vârstă lui, boală e fatală. Chiar zilele acestea, pugilistul Rocky Lockridge a murit după o serie de infarcturi și o pneumonie care i-a fost fatală, scrie Ciao.ro.