Singura actrita cu care sotia lui Hugh Jackman nu vrea sa il vada pe star in filme: "Nu are voie”. De mai bine de 22 de ani, Hugh si sotia sa, actrita Deborra-Lee Furness, formeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Jackman a jucat alaturi de o multime de actrite superbe de-a lungul carierei sale, de la Nicole Kidman si Meg Ryan la Scarlett Johansson. Si, desi sotia sa nu a parut sa aiba vreo problema cu interactiunea dintre sotul sau si acestea, ea se teme de o vedeta. Presa straina a scris ca Deborra-Lee nu vrea ca sotul ei sa joace alaturi de Angelina Jolie, scrie Film Now.

VedeteFoto: Colaj foto

Cum s-a acomodat Cristi Borcea la viața din închisoare: ”I-a dezarmat pe toți”. Dacă după ce a ieșit din închisoare Cristi Borcea părea extrem de afectat de condițiile grele cu care s-a confruntat pe perioada încarcerării, se pare reuniunea cu familia i-a reîncărcat bateriile omului de afaceri. Surse din penitenciarul unde este acesta din nou închis au dezvăluit cum s-a comportat fostul acționar de la Dinamo în primele zile de arest. Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei, scrie Click.

Ruby, goală complet! Fotografii de arhivă cu artista de pe vremea când poza nud. Dacă în muzică a avut un succes incredibil cu piese precum „Condimente“ (feat. Nosfe) şi „Bună, ce mai zici?“ (feat. Dorian Popa), care au împreună aproape 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, Ruby s-a menţinut în atenţia presei şi a publicului şi prin alte mijloace. Spre exemplu, în vara anului 2012, artista a pozat în cea mai citită revistă pentru bărbaţi de la acea vreme, Playboy, iar astăzi imaginile pot fi accesate online şi ar face deliciul oricăriu fan al lui Ruby, potrivit OK!

Părerea Mihaelei Rădulescu despre concurentele de la Ferma. Care este preferata ei. Mihaela Rădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa concurentele de la show-ul Ferma. Vedeta a vorbit despre acestea și a mărturisit că sportiva Diana Belbiță este de departe una dintre preferatele ei. De asemenea, Mihaela Rădulescu a declarat că a fost impresionată de Brigitte Sfăt. Îmi place Belbiță, pentru că evoluează de la o zi la alta, îmi place că are o mie de fețe. Și descoperi în ea și luptătoarea, și femeia frumoasă, și femeia care știe să se facă femeie dacă vrea, scrie Perfecte.ro.

Brigitte Năstase, obsedată de tinereţe: “Am cheltuit 30.000 de euro doar pentru faţa mea”. Brigitte Năstase (41 de ani) este în centrul atenţiei la “Ferma”, iar scandalul ei cu Claudia Pavel este deja de notorietate. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a acuzat-o pe solistă că a avut o relaţie cu primul ei soţ. “Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea, pentru că soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea acum 15-20 de ani", a spus Brigitte pe post. Reacţia Claudie e clară: a anunţat, prin intermediul surorii ei, că o va da în judecată, potrivit Click.