Cum arăta Adela Popescu în copilărie. De când este vedetă, Adela Popescu a făcut publice mai multe imagini din copilăria ei petrecută la țară, la Șușani, județul Vâlcea.Cea mai recentă imagine a fost postată pe contul de Instagram al vedetei, la finalul anului 2018, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. ”Mama mea, cat de mult te iubesc, tu nici nu banuiesti. Stiu doar gandurile mele din fiecare seara inainte de culcare. La multi ani impliniti alaturi de noi toti!”, a scris Adela pe rețeaua socială, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Felina, iubită şi răsfăţată peste măsură de designer. Choupette, pisica persană a designerului Karl Lagerfeld, este unul dintre moştenitorii averii uriaşe lăsate de creatorul de modă care a murit la vârsta de 85 de ani. Necăsătorit şi fără copii, Karl Lagerfeld a confirmat cu puţin timp înainte de a murit că a desemnat-o pe Choupette moştenitoare oficială, „printre alţii“. Aşadar, pisica va împărţi averea de peste 170 de milioane de dolari cu Hudson Kroenig, finul designerului de modă german, relatează The Independent, preluat de Adevărul.

Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră. Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa "Te-aș iubi", chiar în luna dragostei. Până acum, solista a obișnuit cu versuri sensibile și cu videoclipuri în care nu a mizat pe sex-appeal. De data aceasta, Adda apare în ipostaze diferite, senzuale și arată că se poate reinventa oricând, scrie Click.ro.

La ce ținute se așteaptă criticii de modă. După premierea în sine, cel mai urmărit moment de la gala Oscarurilor este sosirea vedetelor. La fiecare ediţie, covorul roşu se transformă în podium de defilare pentru marile case de modă. Iar starurile de cinema devin, pentru câteva ore, modele. Anul acesta, criticii de modă se aşteaptă la multă culoare şi texturi diferite, scrie Digi24.

Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră. Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa "Te-aș iubi", chiar în luna dragostei. Până acum, solista a obișnuit cu versuri sensibile și cu videoclipuri în care nu a mizat pe sex-appeal. De data aceasta, Adda apare în ipostaze diferite, senzuale și arată că se poate reinventa oricând, scrie Libertatea.