Cristina Ich şi Alex Piţurcă s-au despărţit. Fotbalistul nici nu vrea să audă de împăcare. Alex Piţurcă şi Cristina Ich au format un cuplu timp de o lună, iar povestea lor de dragoste s-a încheiat la fel de brusc cum a început atunci când a fost surprinsă sărutându-se cu fostul iubit în faţa blocului în care acesta locuia. Dacă acum o săptămână, Alex se declara îndrăgostit până peste cap, considerând-o pe Cristina un dar trimis de la Dumnezeu, se pare că în prezent nu vrea să mai audă de cea alături de care îşi făcea planuri măreţe, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Cum se descurcă în prezent Consuelo Matos, fosta soție a lui Mutu. În urma divorțului, Consuelo a rămas cu cele două fete și s-a mutat cu ele în țara natală, însă ține în continuare legătură cu Mutu, ba chiar a afirmat că fostul fotbalist o vizitează des și se sfătuiesc în privința creșterii copiilor pe care îi au împreună. Fostul fotomodel are și un job bine plătit, lucrând în domeniul imobiliarelor. Ea se ocupă de vânzarea de case dintr-un cartier rezidențial luxos, prețul de vânzare fiind de peste un milion de euro. Prin urmare și comisioanele sunt generoase, scrie GSP.ro.

Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa la ediția aniversară UNTOLD. Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. Acestea sunt doar primele nume dintr-un line-up care se anunță a fi unul legendar la ediție aniversară, scrie Cancan.

Imagini de colecție. Cum arăta Adela Popescu în copilărie. Cea mai recentă imagine a fost postată pe contul de Instagram al vedetei, la finalul anului 2018, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. ”Mama mea, cat de mult te iubesc, tu nici nu banuiesti. Stiu doar gandurile mele din fiecare seara inainte de culcare. La multi ani impliniti alaturi de noi toti!”, a scris Adela pe rețeaua socială. Despre satul natal, Șușani, vedeta spunea că este ”locul in care m-as adaposti de un cataclism convinsa ca acolo as fi in siguranta.”, scrie Unica.

Decolteu abisal! Ce vedetă de televiziune a apărut aşa la OK! Golden Night 2019? Una dintre cele mai elegante apariţii a fost îndrăgita prezentatoare de televiziune Diana Bart. Vedeta a păşit pe covorul roşu al evenimentului într-o salopetă superbă, neagră, care prezenta un decolteu generos. Salopeta Dianei a fost semnată de brandul d248.ro, care aparţine designerului Laura Olaru, şi i-a asigurat acesteia un binemeritat loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la OK! Golden Night, scrie OK Magazine.