Cristiano Ronaldo își deschide o clinică pentru transplant de păr. Cristiano Ronaldo, care este cunoscut pentru faptul că acordă o deosebită atenție fizicului și stilului său, a decis să investească în acest business. Fotbalistul își va deschide o clinică pentru transplant de păr. Clinica urmează să fie deschisă la Madrid, Spania, pe data de 18 martie și va avea personal specializat, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Shakira, acuzată de fraudă de 14,5 milioane de euro de Fisc. Shakira are mai bătăi de cap cu Fiscul spaniol care o acuză de neplata taxelor și impozitelor în valoare de 14,5 milioane de euro. O instanță din Esplugues de Llobregat, localitate de lângă Barcelona, a chemat-o în fața judecătorilor pe Shakira la 12 iunie pentru a-i aduce la cunoștință acuzațiile. Cântăreața columbiană care are o avere de trei sute de milioane de dolari (263 de milioane de euro) susține că nu intenționează să achite taxele, pentru că ”a făcut banii” înainte de a deveni rezident spaniol, scrie Click.ro.

Mircea Baniciu ține concerte în sufragerie. De pe scenele sălilor de spectacole, Mircea Băniciu se mută în sufragerie. Artistul de 69 de ani ține, în prezent, unele dintre cele mai intime concerte, într-o cameră în care încap numai 20 de spectatori plătitori de bilet. Marți, 5 martie, într-o sufragerie dintr-un bloc antebelic situat centrul Capitalei, veteranul solist va veni doar cu chitara și poveștile sale muzicale și le va cânta celor care vor să-l asculte de la un metru distanță, fără amplificare, scrie Libertatea.

Selma Blair, primul interviu după diagnosticul de scleroză multiplă. În interviul acordat ABC News, Selma Blair a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticată și despre simptomele pe care a început să le aibă încă din 2011. „Sunt foarte bine. Sunt foarte fericită că stau de vorbă cu voi și că vă pot arăta cum este să suferi de o formă agresivă de scleroză multiplă. Așa că, după cum poți observa, nu pot să vorbesc foarte bine, am disfonie spasmodică acum”, a spus actrița, potrivit Digi24.

Angelina Jolie, apariţie rară alături de cei şase copii. Angelina Jolie (43 de ani) a avut o ieşire rară în public, alături de toţi cei şase copii pe care îi are împreună cu Brad Pitt (55 de ani), la premiera de la New York a lungmetrajului „The Boy Who Harnessed the Wind“. Premiera newyorkeză a filmului „The Boy Who Harnessed the Wind“ a avut loc luni, iar Angelina Jolie a fost invitată pe scenă pentru o discuţie cu publicul, alături de actorul britanic nominalizat la Oscar, Chiwetel Ejiofor, care semnează şi scenariul filmului, scrie Adevărul.