​Fiica lui Michael Jackson, reacţii după controversatul documentar. Fiica regelui muzicii pop, Paris Jackson (20 de ani), le-a răspuns celor care îl acuză şi îl judecă pe tatăl său, ca urmare a controversatului documentar despre abuzurile lui, „Leaving Neverland“. Paris Jackson îl apără pe tatăl ei, celebrul Michael Jackson, după ce acesta a fost acuzat că ar fi abuzat sexual minori în noul documentar „Leaving Neverland“, scrie Daily Mail, scrie Adevărul.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

„Faleze de nisip”, un film despre luxul de a fi liber. Filmul de sâmbătă, 9 martie 2019, la Digi24, „Faleze de nisip” în regia lui Dan Pița, vorbește despre luxul de a fi liber. Pelicula i-a adus împreună pe câțiva dintre cei mai iubiți actori români, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Oana Pellea, Ovidiu Schumacher și Marin Moraru, Digi24.

Statutul de „miliardar prin forţe proprii”. Kylie Jenner a fost numită de revista Forbes cea mai tânără miliardară care și-a câștigat averea prin forțe proprii, iar acest statut a stârnit nenumărate controverse. Dintre cei 41 de tineri miliardari cu vârsta sub 40 de ani, Kylie Jenner este singura femeie. Fondatoarea „Kylie Cosmetics”, în vârstă de 21 de ani, este pentru prima oară în clasamentul realizat de Forbes, cu o avere estimată la 1 miliard de dolari, scrie Unica.

Cel mai dureros 8 martie. Ziua de 8 Martie e una tristă pentru Andreea Marin și Daniela Gyorfi care își amintesc de mamele lor plecate din această lume și varsă o lacrimă. Andreea a postat un mesaj emoționant pentru mama ei care i-a murit în brațe în urma unui accident, iar Daniela a făcut mai multe mărturisiri cu această ocazie. Nici Anamaria Prodan nu s-a lăsat mai prejos, scrie Click.ro.

Victor Rebengiuc e fan Taxi. La fel cum Ion Caramitru și-a pus vocea pe melodia Loredanei „Bună seara, iubito”, în 1987, Victor Rebengiuc își va lăsa timbrul inconfundabil pe una din noile piese Taxi, anul acesta. Anul acesta, când împlinește 20 de ani, Taxi va bifa o colaborare specială cu Victor Rebengiuc, a cărui voce se va auzi într-o nouă melodie a trupei, „Ca ei”, scrie Libertatea