Cele trei cuvinte pe care Prințul William i le-a spus lui Kate în ziua nunții. ​Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în anul 2011, la Webminster Abbey, iar în ziua nunții, acesta i-a spus trei cuvinte frumoase viitoarei sale soții. Ducele de Cambridge i-a șoptit lui Kate trei cuvinte când ea a ajuns la altar, iar acum s-a aflat care au fost acestea, scrie Unica.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Tensiuni în familia lui Michael Jackson. Janet Jackson, în vârstă de 54 de ani, şi-a atras furia familiei pentru că a păstrat tăcerea în ceea ce priveşte noile acuzaţii de pedofilie cu care defunctul ei frate, Michael Jackson, se confruntă din nou. Potrivit unei surse apropiate familiei, cântăreaţa nu vrea să îşi pună în pericol cariera, scrie Le Figaro, scrie news.ro. În timp ce documentarul „Leaving Neverland“ a adus grave acuzaţii de pedofilie lui Michael Jackson, Janet Jackson refuză să facă declaraţii pe acest subiect, scrie Adevărul.

Dan Badea a devenit tată. Dan Badea, prezentatorul iUmor, și Mădălina, soția sa, au devenit, săptămâna trecută, părinți pentru prima dată. Micuțul Arias Badea a mobilizat întreaga familie, iar Dan și Mădălina Badea se adaptează treptat la noul stil de viață, potrivit Click.ro.

Un actor din Harry Potter a ajuns în scaun cu rotile. O fotografie cu unul dintre actorii din "Harry Potter" a ajuns virală pe internet, după ce artistul a fost văzut în scaun cu rotile. Robbie Coltrane (68 ani), cel care îl interpretează pe Rubeus Hagrid în „Harry Potter”, a fost fotografiat la un eveniment recent, în scaun cu rotile. Actorul, care suferă de ani de zile de dureri de articulații, ar fi fost diagnosticat cu osteoartrită, cea mai frecventă formă de artrită. Pentru că durerile sale sunt atât de mari, el nu mai poate merge, scrie Unica.

Protagonista serialului „Full House“, a fost arestată. Actriţa Lori Loughlin (54 de ani), una dintre cele peste 40 de persoane implicate în scandalul „Varsity Blues“, considerate vinovate că au dat mită pentru admiterea copiilor lor la universităţi de elită, s-a predat autorităţilor, potrivit FBI, citat de CNN. Fosta protagonistă a serialului „Full House“ a fost reţinută miercuri dimineaţă de FBI, la o zi după ce a fost numită între cele 49 de persoane - între care 30 de părinţi şi 9 consultanţi - care sunt acuzate că au înşelat sistemul universitar, scrie Adevărul.