Cine e bărbatul care o susţine din umbră pe Monica Bârlădeanu. Monica Bârlădeanu (40 de ani) a avut un an plin în domeniul în care îi place cel mai mult: actoria. Joacă în serialul “Vlad”, la PRO TV, dar şi în pelicula “Faci sau taci”, care a avut premiera de gală pe 13 martie. Acolo am stat şi noi de vorbă cu actriţa, care ni l-a prezentat pe misteriosul bărbat cu care e văzută din ce în ce mai des în ultima vreme, scrie Click.ro.

vedeteFoto: Hotnews

Sore a explicat de ce nu se căsătorește cu tatăl fetiței sale. Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Mircea Julean, avocat de profesie, însă cei doi nu au ajuns până acum la altar și, după cum declară artista, nici nu au în plan să facă acest pas, scrie Unica.

Amalia Năstase a început lupta cu kilogramele în plus. Amalia Năstase are mari probleme cu greutatea! Vedeta nu a mai reuşit să-şi revină după ultima sarcină când a acumulat 30 de kilograme. Fosta doamnă Năstase a născut în toamna lui 2015 un băieţel din relaţia pe care o are cu Răzvan Vasilescu, însă acum pare mai determinată ca oricând să revină la silueta dinainte de sarcină, scrie Cancan.

Cristina Cioran o înlocuiește pe Simona Gherghe la «Acces Direct»: «Am ceva emoții». În decursul zilei de vineri, 15 martie, a fost ultima ediție în care Simona Gherghe a prezentat „Acces Direct”, înainte de a deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a intrat deja în concediu de maternitate, așa că a invitat-o în platou pe noua moderatoare a emisiunii, actrița Cristina Cioran, scrie Click.ro.

Dana Rogoz, mesaj pentru fiul său: „Ma simt vinovata”. Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate personalități din lumea mondenă autohtonă. Fosta Abramburica este mereu cu zâmbtul pe buze, energică și optimistă, însă are și perioade când devine nostalgică și sentimentală. Ei bine, într-un astfel de moment, Dana Rogoz a scris un mesaj emoționant pentru fiul său, Vlad, scrie Unica.