Fosta detinatoare a titlului "Miss Bikini", modelul Alina Gheorghe, a fost aleasa de Dan Capatos sa-i tina isonul in fiecare seara in emisiunea "Un show pacatos", care va incepe din 18 februarie la Antena 1.

Bruneta, care are in palmares si un pictorial in "Playboy", o multime de spoturi publicitare, precum si cateva roluri in seriale tv, a ocupat, in urma unui casting, postul de asistenta in productia realizata de Capatos.

"M-am prezentat la selectii si am spus cate ceva despre mine. Apoi am fost filmata si asta a fost tot. Voi fi un fel de asistenta, eu si inca o fata, tot manechin, pe nume Georgiana", ne-a declarat Alina. Bruneta este unul dintre cele mai valoroase modele autohtone, insa din cauza unor probleme de sanatate pe care le-a avut mama ei, a lipsit o perioada de pe scena festivalurilor de moda.

"Am lasat-o mai usor cu modellingul, pentru ca mama mea a fost bolnava si nu imi mai ardea de nimic. Am revenit insa de curand, cu o participare la prezentarile Jolidon din Franta, iar in curand voi fi si la tv" ne-a spus ea.

Cancan