De ce dizabilitate suferă Victoria Beckham. Le-a transmis-o tuturor copiilor. Creatoarea de modă Victoria Beckham a declarat pentru Financial Times că s-a autodiagnosticat cu dislexie. Se pare că cei patru copii ai săi și ai fostului fotbalist David Beckham sunt pasionați de latura creativă și de sporturi în detrimentul domeniilor academice, însă, când a fost întrebată, în cadrul aceluiași interviu, de ambițiile de viitor ale copiilor ei, Victoria a spus, ușor amuzată: „Dislexia aleargă în ritm de galop în familia noastră”, încercând, probabil, să sublinieze problemele zilnice prin care trec fiii ei, care au fugit, astfel, de domeniile nu tocmai „prietenoase” cu dislexia, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Ce și-a făcut Raluca Bădulescu la față? A ajuns de nerecunoscut. Ridurile i-au dispărut ca prin minune, iar artista radiază acum de fericire! Un tratament de ultimă generație a făcut totul pentru a o ”lumina” pe celebra Bădulescu. Este vorba de biolifting, considerat în prezent cel mai eficient mod de a arăta perfect fără bisturiu. Ea a slăbit nu mai puțin de 70 de kg, iar jurata ”Bravo, ai stil” s-a urcat pe cântar şi a avut parte de o mare surpriză când a văzut cât cântăreşte. Dar Raluca Bădulescu pare că a descoperit secretul cu ajutorul căruia să-şi satisfacă toate poftele culinare, fără a avea însă probleme cu kilogramele, scrie Cancan.

Lora, suspectă de cancer! Cântăreața a vorbit despre clipele grele prin care a trecut. Cu ceva timp în urmă artista a întâmpinat un moment de cumpănă. Cântăreața a vorbit despre clipele grele prin care a trecut . În anul 2013, artista a fost suspectă de cancer. A mers la o clinică din Turcia pentru investigații. Despre acea perioadă dificilă din viața ei. „Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere.", a spus ea potrivit Verdict.

Cele 7 cuvinte pe care Meghan Markle și Kate Middleton nu au voie să le rostească. Cuvântul „pardon” este interzis când vine vorba de vocabularul regalităților. Acesta trebuie înlocuit cu „scuze”. „Toaletă”, care vine din Franța, este un cuvânt interzis la Casa Regală. În schimb, ducesele pot întreba unde este „baia”. Meghan și Kate nu mai poartă „parfum”, ci „aromă (scent)”. În Marea Britanie, gustarea de după-amiază se numește „ceai”. Însă la Palatul Buckingham se vorbește despre „cină”. Palatele au multe camere, însă niciuna nu se numește „salon” sau sufragerie. Ei aleg să se retragă în „camera de zi”, scrie Unica.

Demi Moore, crescută de o mamă bipolară şi de un alcoolic care s-a sinucis. Este una dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite actriţe de la Hollywood, însă starul din Propunere indecentă (1993) a avut o copilărie traumatizantă, alături de un mamă alcoolică şi bipolară şi de un tată vitreg dependent şi el de alcool, care şi-a luat singur viaţa când Demi avea numai 16 ani. Tatăl biologic al vedetei de 56 de ani a lucrat în Forţele Aeriene ale SUA, dar, în ciuda jobului stabil pe care-l avea, n-a catadicsit să aibă grijă de familia sa, scrie Click.