Nicolas Cage se însoară a patra oară. Iubita e mai tânără cu 21 de ani. Nicolas Cage s-a hotărât rapid să se însoare a patra oară cu iubita lui mai tânără cu 21 de ani, Erika Koike. El a depus actele pentru căsătorie la comitatul Clark din statul Nevada. Cage se iubeşte de mai puţin de un an cu această femeie, de profesie machieuză. Starul a fost văzut prima oară împreună cu Erica în aprilie, anul trecut, în timp ce filma în Puerto Rico, potrivit click.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Un fotomodel britanic, dezvăluiri șocante despre Alex Rodriguez: „J.Lo trebuie să se trezească la realitate.” Modelul Zoe Gregory, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit pentru tabloidul britanic The Sun că fostul jucător de baseball, Alex Rodriguez, i-a trimis mesaje prin care îi cerea favoruri sexuale, chiar cu câteva săptămâni înainte de logodna cu starul latino Jennifer Lopez.„J.Lo. este minunată și nu merită asta. În timp ce se pregătea să o ceară de nevastă, îmi cerea mie filmări nud și îmi cerea să facem sex și să aranjez o partidă cu alte fete”, afirmă femeia, potrivit unica.ro.

Cum arată Amalia Năstase după două săptămâni de regim. A dezvăluit ce dietă urmează. În urmă cu mai bine de o săptămână, Amalia Năstase a început să urmeze dietoreapia oloproteică a dr. Giuseppe Castaldo. De atunci, ea îşi ţine la curent fanii internauţi cu meniul şi procedurile pe care le urmează. „Astăzi, de exemplu, nici nu îmi mai era foame pentru masa de prânz“, a dezvăluit Amalia Năstase pentru click.ro.

Florin Piersic, în lacrimi de ziua mamei sale: „Eu mă rog la ea” Mama marelui actor ar fi împlinit pe 24 martie vârsta de 112 ani. Florin Piersic spune că o consideră sfântă pe aceasta și că se roagă la ea ori de câte ori trece printr-un lucru rău sau bun.„ La 83 de ani m-am săturat să primesc numai vești proaste. Dacă vă rog să-mi respectați deciziile de a vă comunica dspre mine ceea ce cred...Vreau să vă spun numai lucruri frumoase, îmi vine să plâng, pentru că pe 24 martie a fost ziua scumpei mele mame”, scrie spynews.ro, citându-l pe Florin Piersic.

Scandal! Fiica lui Dr. Dre a fost admisă la Universitate după ce tatăl ei a donat 70 de milioane de dolari. Rapperul Dr. Dre, în vârstă de 54 de ani, a scris zilele trecute pe pagina lui de Instagram că este foarte fericită căci fiica lui în vârstă de 18 ani a intrat la Universitatea California de Sud. Totuși, cântărețul a fost nevoit să șteargă postarea pentru că a fost întrebat dacă nu cumva fiica sa, Truly Young, a fost admisă fără examen având în vedere că Dre a donat universității 70 de milioane de dolari încă din 2013 și a construit o clădire în campus care îi poartă numele, informează click.ro.

Antrenorul care a refuzat-o pe Simona Halep în 2009 rupe tăcerea. „Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus, dar poate era o altfel de persoană”. „În 2009, am avut propunerea Simonei să fiu antrenorul ei și am refuzat-o tocmai din motive tehnice, în sensul că începusem să dezvolt clubul Pamira de la Sibiu, călătorisem foarte mult, în toate colțurile lumii, la toate Grand Slam-urile, între anii 2000 – 2006, și urma să se nască primul copil. Am preferat să rămân totuși acasă și să-mi văd de investiția de aici”, a spus într-un interviu acordat pentru libertatea.ro antrenorul Marius Vecerdea.