​Boala de care suferă Bianca Drăgușanu: „Am descoperit în urma unor analize”. Bianca Drăgușanu avea des căderi de calciu și a descoperit că are probleme cu glicemia, fiind nevoită să facă injecţii cu insulină, pentru a depăşi crizele. Blondina suferă de diabet, „boala secolului 21”, pe care a depistat-o în urmă cu mai bine de zece ani, cauza fiind stresul, dar și curele de slăbire din adolescență. Din fericire, nu a ajuns să-şi facă injecţii zilnic: „De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede„, spunea Bianca potrivit Cancan.

vedeteFoto: Colaj foto

A fost unul dintre cei mai talentați și iubiți actori de la Hollywood, iar acum arată ca un om al străzii. Nick Nolte a fost un adevarat exemplu de succes al anilor 70-80 și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Epuizat de boală și de singurătate, cu părul răvășit și un aspect neîngrijit imaginea lui este acum departe de cea a unui star de la Hollywod. Actorul a fost surprins alături de fiica sa, Sophie, la cumpărături, iar acesta a șocat cu apariția lui. Acesta își trăiește bătrânețea în singurătatea, iar la un moment dat, s-a scris despre el că ar sta la un azil de bătrâni, scrie Libertatea pentru femei.

Marius Florea Vizante, replică dură pentru Vladimir Găitan: „Un actor PSD-ist e ori un lingău, ori e orb, ori doar prost“. Actorul Marius Florea Vizante (46 de ani) i-a dat o replică dură mai vârstincului său coleg de breaslă Vladimir Găitan (72 de ani), care i-a criticat pe actorii care contestă prin proteste actuala guvernare. Într-o postare pe Facebook, el a făcut clar faptul că actorii, la fel ca oricare alţi cetăţeni, au dreptul fundamental de a-şi exprima nemulţumirile şi eventualele simpaticii politice. Vizante a subliniat că îl respectă pe Găitan, însă consider că un actor care susţine azi PSD este fie „un lingău atârnător la fleicile de partid conducător, ori e orb, ori doar prost“. De asemenea, Vizante consideră că un actor PSD-ist care nu recunoaşte starea de fapt a României nu poate trece drept un bun cetăţean, scrie Adevărul.

Andreea Esca, dată în judecată de o doctoriță. Are înfățișare la tribunal pe 10 aprilie. Andreea Esca are înfățișare la tribunal pe data de 10 aprilie, după ce o doctoriță din Ploiești a dat-o în judecată, dar și pe alți doi colegi de la Pro TV. În urmă cu mai bine de cinci ani, doctorița Iuniana Stanciu, a fost implicată într-un incident, și a fost probabil nemulțumită de modul în care știrista a prezentat cele întâmplate. Doctorița i-a dat în judecată pe Andreea Esca, dar și pe colegii acesteia, prezentatorii Mihai Dedu și Andreea Marinescu, într-un dosar deschis la Tribunalul Focșani, în vara anului trecut, citează Cancan.

Zina Dumitrescu, incinerată, deși voia să fie îngropată lângă mama ei. Mister în jurul înmormântării Zinei Dumitrescu, celebra creatoare de modă care a murit pe 28 martie, la 82 de ani. Fiul acesteia, Cătălin Negreanu, a decis să incinereze trupul mamei sale, iar de cealaltă parte, manechinele Generaţiei de Aur, elevele Zinei Dumitrescu sunt revoltate că nu i-au putut organiza mentorei lor o înmormântare creştinească. Surse de încredere din cadrul Crematoriului Vitan Bârzeşti au confirmat pentru Click că incinerarea va avea loc sâmbătă, 30 martie.