CRBL și Oase au câștigat finala Asia Express și marele premiu de 30.000 de euro. Asia Express a ajuns la marea finală, iar cele două echipe rămase în concurs au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 de euro. CRBL, Oase, Ruby și Robert au fost foarte competitivi și au trecut prin probe la care nu s-au gândit niciodată că vor fi supuși. Însă numai o echipă a fost vrednică de marele premiu. CRBL și Oase au fost cei doi norocoși care au intrat în posesia banilor și a premiului cel mare, potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Rădulescu, scandal la ”Fermă” cu fosta producătoare: ”Prezentatoarea a agresat-o fizic, dar șefii din PRO TV au mușamalizat totul!”. Mihaela Rădulescu și unul dintre membrii staff-ului au fost protagoniștii unor scene violente. Prezentatoarea ar fi agresat-o fizic pe fosta producătoare, iar evenimentul ar fi fost trecut ”la secret” cu acordul conducerii PRO TV. Mai mult decât atât, sursele citate au susținut faptul că o mare parte din oamnii care au lucrat pentru producerea show-ului TV sunt la un pas de revoltă din cauza condițiilor capricioase de muncă pe care le-au îndurat timp de aproximativ trei luni, potrivit Cancan.

Caroline Wozniacki a făcut petrecerea burlăciţelor în costum de baie, alături de Serena Williams. Una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis ale momentului se mărită. Este vorba despre daneza Caroline Wozniacki, în vârstă de 28 de ani, care a publicat o serie de poze spectaculoase de la petrecerea burlăciţeor, una care a avut loc în peisajul exotic din Bahamas, potrivit OK! Magazin.

Monica Gabor vinde în America uleiuri “vindecătoare de cancer”.Face reclamă mincinoasă pentru produsul lui Mr. Pink! După ce ani buni a făcut reclamă unei băuturi energizante produse de iubitul ei asiatic, Monica Gabor e acum vocea care promovează un alt produs marca Mr. Pink, un ulei care “poate să vindece cancerul”. În realitate, acesta e un extract de canabis fără vreo putere vindecătoare, scrie Libertatea.

Cristina Spătar, un nou iubit, o nouă operație estetică. Dezvăluiri în premieră. Cristina Spătar (46 de ani) a trecut, în sfârşit, peste lunga depresie cauzată de divorţul prin care a trecut în 2016, a plecat din vila conjugală, iar acum iată că i-a zâmbit și Cupidon. "Am un iubit. Toarte fetele au un iubit, eu de ce să nu am?... Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport”, a declarat artista pentru Click.

Kim Kardashian studiază Dreptul, deşi n-are BAC-ul luat! Printr-o postare pe Instagram, Kim a mărturisit că s-a înregistrat în Baroul din California pentru a studia Dreptul în următorii 4 ani. Kim recunoaşte, însă, că la bază nu are nici măcar diploma de BAC, din moment ce nu şi-a terminat liceul. Însă, cum în America admiterea la o facultate se face pe bază de credite, Kim nu a întâmpinat nicio barieră, potrivit OK! Magazin.