Cum arată actuala soţie a lui Florin Piersic? A iubit multe femei, iar pe trei dintre ele le-a luat şi de soţie. Însă, doar una dintre ele s-ar putea numi marea iubire a celebrului actor, dat fiind faptul că-i stă alături de 33 de ani. A ajuns de trei ori în faţa ofiţerului de stare civilă, iar a treia oară a fost şi cu noroc. După mariajele eşuate cu Tatiana Iekel şi Ana Szeles, Florin Piersic a întâlnit-o pe Anna Torok, o contabilă, cea cu care îşi împarte şi acum viaţa. S-au cunoscut în 1986, într-un avion, iar de atunci au rămas împreună. În faţa ofiţerului de stare civilă au ajuns în 1993 şi tot atunci şi-au jurat iubire veşnică, potrivit Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Carla's Dreams: „România are câteva probleme de sănătate, dar niciuna nu este letală“. Solistul Carla's Dreams ne-a mărturisit că încă din adolescenţă a fost interesat de muzică, însă recunoaşte că primele versuri scrise au fost „nişte încercări puerile“. Nu şi-au dorit celebritatea cu orice preţ şi, în ciuda succesului, nu se consideră reprezentanţi clasici ai showbiz-ului. Carla ne-a explicat care crede că sunt părţile bune şi părţile mai puţin plăcute ale industriei din România, concluzionând în stilul caracteristic: „Putem spune clar că domeniul în care lucrăm este mai greu decât unele şi mai simplu decât altele“, potrivit Adevarul.

Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton cu o prietenă apropiată. Zvonurile privind aventura pe care William ar fi avut-o cu Rose Hanbury când Kate Middleton era însărcinată cu al treilea copil al lor, par să se fi concretizat după ce săptămâna aceasta au fost publicate imagini în care se poate vedea cum ducele de Cambridge şi prietena soţiei sale sunt împreună la o petrecere. În una dintre fotografii, William pare că se înclină şi o sărută pe Rose Hanbury, scrie Agerpres citând prea britanică potrivit Libertatea.

Justin Bieber, dat în judecată de un fotograf pe care l-a lovit cu mașina. Accidentul a avut loc în fața unei biserici din Beverly Hills, când artistul pleca de la slujbă, relatează TMZ. În timp ce Bieber ieșea cu mașina, l-a accidentat pe fotograful William Wilson. Justin a oprit imediat mașina și a încercat să îi ofere victimei primul ajutor. De asemenea, a rămas la fața locului până la venirea poliției. Autoritățile nu l-au pus atunci sub acuzare pe Justin Bieber, calificând acest incident ca fiind un accident provocat de paparazzi, potrivit Unica.

Sophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Actriţa britanică Sophie Turner a dezvăluit recent că a fost extrem de neîncrezătoare în forțele proprii, pe fondul unei depresii cu care se lupta de câțiva ani, în urma valului de critici primit în mod special în spațiul media în legătură cu rolul ei din serialul Game of Thrones. În vârstă de doar 23 de ani, tânăra a obţinut faima la nivel mondial prin prisma rolului Sansa Stark din serialul difuzat de HBO, însă a declarat că s-a confruntat cu multe comentarii negative care i-au influențat sănătatea mintală, potrivit Click.