Un alt model brazilian a murit. Modelul brazilian Caroline Bittencourt a murit duminică în Sao Paolo după ce ambarcaţiunea în care se afla împreună cu soţul său a fost destabilizată de o furtună puternică. Presa a scris că ar fi încercat să-şi salveze căţeii, fapt pe care soţul său îl neagă. Modelul se afla împreună cu soţul său Jorge Sestini şi cu cei doi câini într-un cataraman (un tip de ambarcaţiune cu vele) când a izbucnit o furtună puternică (cu rafale de peste 96 de kilometri pe oră) care a balansat vasul aruncându-i peste bord pe cei doi căţei, scrie tmz citat de Adevarul.

vedeteFoto: Colaj foto

Brad Pitt i-a luat un cadou de 79 de milioane de dolari lui Jennifer Aniston de ziua ei. Brad Pitt vrea să o recucerească pe fosta soţie? Actorul ar fi făcut un gest costisitor de ziua lui Jennifer Aniston, care a împlinit recent 50 de ani. Cu toate că au divorţat în 2005, Brad ar visa să se împace cu Jennifer, acum că sunt amândoi singuri şi i-ar fi făcut cadou o locuinţa care costă 79 de milioane de dolari. Jennifer Aniston a împlinit 50 de ani pe 11 februarie, iar Brad Pitt a profitat de ziua de naştere a fostei soţii pentru a-i face un dar cu care să o recucerească, scrie Click.

Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2019. Ryan Reynolds, actorul canadian cunoscut pentru rolul principal din seria de filme "Deadpool", are cel mai mare salariu de la Hollywood în anul 2019, potrivit Variety. El a primit 27 de milioane de dolari pentru prezenţa în filmul "Six Underground", o producţie Netflix care nu are încă o dată de lansare. Dwayne ‘The Rock’ Johnson este cel de-al doilea cel mai bine plătit actor, fiindrecompensat cu 20 de milioane de dolari pentru rolul lui Luke Hobbs din filmul „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”. Robert Downey Jr. a fost plătit cu 20 de milioane de dolari pentru rolul lui din filmul „The Voyage Of Doctor Dolittle”, scrie Libertatea.

Moștenitoarea unui imperiu al modei, confundată cu o prostituată. Rukaya Mirza, o bloggeriță de călătorie, trăiește o viață de lux în vestul Angliei alături de părinți. Obișnuită să călătorească doar în locații exotice și să locuiască în hoteluri de lux, tânăra a avut un șoc când s-a lovit de realitatea din stradă, scrie The Sun. Tânăra a participat la o emisiune în cadrul căreia copiii bogați trebuie să trăiască câteva zile asemenea oamenilor fără adăpost. În urma experienței, Rukaya a devăluit că a rămas cu traume. Rukaya a povestit că în timpul experiemntului, doi bărbați au confudat-o cu o prostituată și i-au cerut favoruri sexuale, potrivit Stirile Protv.

Povestea emoționantă a Cristinei Ciobănașu. Ieri, caz social la “Dansez pentru tine”, azi, viaţă de prinţesă. Cristinei Ciobănaşu (22 de ani) s-a născut în Vorona Mare, Botoşani. Până acum 11 ani locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie alături de fratele său mai mic, Tudor, şi de bunica din partea tatălui, care a învăţat-o de mică să cânte la mai multe instrumente, dar și vocal. Puştoaica a participat la diferite festivaluri şi a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale. Visul ei era să studieze la o şcoală de muzică din Bucureşti, ca să-și poată ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Mama ei please la muncă în Italia şi puştoaica se descurca greu. Norocul i-a surâs după ce a fost remarcată de producătoarea tv Ruxandra Ion (62 de ani), scrie Click.