Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. A ieșit din izolare după 6 ani. Mircea Solcanu a acceptat să iasă din izolarea pe care și-a impus-o după scandalul în care a fost implicat în 2013 și care a dus la concedierea lui de la Acasă TV. A făcut-o pentru înmormântarea bunului său prieten Răzvan Ciobanu. Complet schimbat față de personajul colorat, mereu cu zâmbetul pe buze de la televizor, Solcanu i-a luat prin surprindere pe cei care nu mai știau de multă vreme nimic despre el. Fosta vedetă de la Acasă TV a apărut cu părul lung, prins într-o coadă la spate, slăbit și cu chipul brăzdat de riduri adânci, scrie Click.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Ce decizie a luat cea mai tanara milionara care a castigat la loto: "M-am plicitisit sa stau degeaba toata ziua". La 17 ani, Jane Park a castigat milioane de euro la loteria EuroMillions, iar o mare parte din acesti bani s-au dus pe operatii estetice. Jane a devenit vedeta peste noapte in Anglia si s-a adaptat cu greu la statutul de persoana publica. Acum, Jane revine in atentie cu o declaratie care a generat imediat sute de reactii. Ea se intorcea din vacanta de Paste dintr-un loc insorit cand a anuntat ca s-a plictisit de viata ei si vrea sa-si ia un loc de munca., potrivit sport.ro.

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au căsătorit în secret la Las Vegas. Ce ținută a purtat actriţa din Game of Thrones. Sophie Turner și iubitul ei, cântăreţul Joe Jonas, s-au căsătorit, miercuri, în cadrul unei ceremonii secrete în Las Vegas. Mai multe imagini de la evenimentul care a avut loc după ce formaţia Jonas Brothers a participat la Billboard Music Awards 2019 au apărut pe rețelele de socializare. Într-un videoclip de la cununia oficiată de o sosie a lui Elvis Presely se poate vedea cum Joe Jonas o așteaptă pe Sophie Turner la altar, potrivit Libertatea.

Anca Ţurcaşiu e la fel de sexy şi la 49 de ani. Anca Țurcașiu va împlini 49 de ani pe 8 mai, însă știe să fenteze trecerea timpului. În plus, e activă pe plan profesional. Joacă în piese şi în musicaluri, printre care „Mamma Mia” sau „D’ale Carnavalului”. Ea a renunțat la carne în urmă cu peste zece ani: ”Regimul ovo-lacto-vegetarian presupune excluderea cărnii, grăsimilor şi a zahărului. În rest, consum absolut orice”, spune vedeta, potrivit Click.ro.

Cristiano Ronaldo, Bugatti unicat în lume, de 11 milioane € fără taxe!! Detalii tehnice amețitoare. Mașinile au fost întotdeauna marea pasiune a lui Cristiano Ronaldo, acesta cheltuind peste 10 milioane de euro pentru a avea cele mai noi și mai spectaculoase modele de limuzine și supercars. Până acum, cel mai scump autoturism din garajul său era un Bugatti Veyron Super Sport, în valoare de 2,5 milioane de euro, potrivit gsp.ro.