Sunt căsătoriţi, dar trăiesc separat! Adevărul din spatele mariajelor lor. Îi admirăm braţ la braţ pe covorul roşu sau tandri şi îndrăgostiţi prin vacanţe romantice, însă n-am fi bănuit vreodată că secretul fericirii acestor soţi este chiar despărţirea. Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk trăiesc în case diferite, fiecare cu copiii lui. Cel mai probabil, actriţa de 46 de ani, femeie modernă şi cu destulă experienţă amoroasă, a pus piciorul ei frumos în prag şi l-a convins pe noul ei soţ de beneficiile traiului separat. Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick sunt de părere că timpul petrecut despărțiți îi ţine împreună. „Ştiu că pare o nebunie, dar noi chiar avem nişte vieţi care ne permit să stăm unul separat de altul, după care să ne reunim bucuroşi. Iar acest lucru a fost benefic, pentru că avem, de fiecare dată, atâtea să ne spunem“ spune ea potrivit Ok magazine.

vedeteFoto: Colaj foto

Ce studii are, de fapt, Andreea Mantea și ce notă a luat la bacalaureat. Andreea Mantea și-a început cariera în televiziune ca „vecina” lui Răzvan Simion și Dani Oțil, în emisiunea matinală de la postul de televiziune Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Apoi, traseul ei a fost ascendent în lumea televiziunii. A terminat liceul Sfântul Pantelimon, a luat 7.40 la BAC. Cea mai mică notă a fost chiar la limba română, proba orală, 5.50. La scris, Andreea a stat mult mai bine, cu 8.30, iar cea mai mare notă obținută de ea a fost 9.60 la educație fizică. La limba engleză a luat 8, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85. Andreea Mantea a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale, potrivit Cancan.

Catrinel Menghia, apariție răvășitoare pe covorul roșu de la Cannes. Catrinel Menghia (33 de ani) a strălucit la cea de-a 72-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, sâmbătă seară (18 mai). Actrița a purtat o rochie lungă fără bretele, de culoare nud, la proiecția filmului „La Gomera”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Părul a fost coafat lejer, iar la categoria makeup, Catrinel a optat pentru un cat-eye clasic și buze roșu-aprins. Superba brunetă a devenit mămică în luna februarie a acestui an. Ea a adus pe lume o fetiță pe nume Caroline, pe care a luat-o cu ea în Franța, scrie Click.

Cele mai bizare ținute în care a defilat Radu Mazăre. Ţinutele sale neobişnuite şi apariţiile publice nonconformiste au ţinut prima pagină a ziarelor încă de când acesta a preluat conducerea Constanţei. Libertatea face o recapitulare în imagini a celui care obișnuia să-și facă vacanțele în destinații exotice precum Papua Noua Guinee și care s-a crezut împăratul Cezar, Ștefan cel Mare sau Ramses. În carnavalurile megalomanice pe care le organiza, a purtat diverse costume, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabuccodonosor, Suleyman Magnificul, ofițer neamț ori James Bond.

După 25 de ani, Keanu Reeves a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Sandra Bullock. În emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, Keanu Reeves a mărturisit că s-a îndrăgostit de Sandra Bullock în 1994, însă nu a îndrăznit să o curteze pentru că îi era teamă că acest lucru le-ar putea afecta relaţia profesională. Starul a făcut dezvăluirea după ce Ellen i-a arătat o înregistrare în care Bullock mărturisea la rândul ei că a fost atrasă de el. „Ştiai că a avut o pasiune pentru tine?“, l-a întrebat prezentatoarea, moment în care Reeves a replicat: „Nu. Şi în mod evident nici ea nu a ştiut că şi eu eram îndrăgostit de ea“, potrivit Adevarul.