Top 40 vedete cu cei mai provocatori sâni naturali din România. Nu de puține ori, fetele frumoase și, pe deasupra, dotate cu sâni impozanți au avut calea deschisă către pupitrele studiourilor de televiziune, dar, mai ales, către lumea showbiz-ului. Unde aparițiile lor sexy au contat poate la fel de mult ca performanțele profesionale. De pe listă nu lipsesc Maria Constantin, Sânziana Buruiană, Roxana Vancea, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Diana Munteanu sau Andreea Esca, alături de fiica ei, Alexia, screi Cancan.

vedeteFoto: Colaj foto

Cine şi-l aminteşte pe Nea Popa din „La bloc“? Iată cum arată şi ce face în prezent actorul. Deşi nu şi-a dorit niciodată ca viaţa lui să fie expusă în tabloide sau în emisiunile mondene, numele lui Tudorel Filimon a apărut în toată presa în urmă cu mai mulţi ani, din cauza unei datorii de 30.000 de euro pe care nu a achitat-o. Astfel, banca l-a dat afară pe celebrul actor din casa pe care o deţinea în cartierul bucureştean Andronache. Din fericire pentru Tudorel Filimon, actorul şi-a revenit financiar în ultimul timp, după ce a jucat în mai multe piese de teatru, iar anul trecut şi-a cumpărat un apartament cu două camere, scrie Click.

Numărul personajelor LGBTQ din filmele de la Hollywood creşte cu adolescenţi şi supereroi. Studiul realizat de fundaţia care susţine comunităţile de lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi şi queer a anunţat că din 110 pelicule lansate de şapte dintre cele mai mari studiouri de la Hollywood, nu mai puţin de 20 au inclus personaje LGBTQ. Cifrele marchează o creştere faţă de 2017 şi al doilea cel mai mare procentaj din ultimii şapte ani, de când este elaborat raportul Glaad. Totuşi mai mult de jumătate dintre aceste personaje nu apar pe ecran mai mult de 3 minute şi organizația a arătat că nu a existat nici măcar un singur film de animaţie ori adresat întregii familii care să includă un personaj LGTBQ, potrivit Descopera.

Kim Kardashian a publicat noi imagini de la nuntă, nevăzute până acum. Kim Kardashian și Kanye West împlinesc astăzi, 24 mai, 5 ani de căsătorie și, pentru a marca această aniversare, vedeta a publicat imagini din culisele ceremoniei, nevăzute până acum. Cuplul s-a căsătorit în 2014 în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc în Florența, Italia, la eveniment fiind prezente numeroase vedete. Pentru a marca această aniversare, Kim a publicat pe Instagram o serie de imagini din această zi, fotografii în care apar Kanye, Scott Disick și restul membrilor familiei. „Câteva imagini din culisele nunții noastre care a avut loc acum 5 ani”, a scris Kim Kardashian în descriere potrivit Elle.

Anamaria Prodan fără sutien în cea mai transparentă rochie. Anamaria Prodan este una dintre vedetele care demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. la 46 de ani, impresara a defilat pe covorul roşu de la Clubul Diplomaţilor într-o rochie care a lăsat să se vadă totul. Pe dedesubt, Anamaria nu a purtat sutien, ci doar o pereche de bikini minusculi, semn ca nevasta antrenorului Laurențiu Reghecampf este total lipsită de inhibiții. Toată lumea a fost de părere ca Anamaria Prodan arată mai bine acum, decât la 20 de ani, când își afișa nurii prin revistele pentru adulţi, scrie Click.