Povestea nespusă a legendarei Brigitte Bardot: o sarcină nedorită și peste 100 de aventuri cu femei și bărbați. Simbolul cinematografiei franceze, Brigitte Bardot, a făcut furori pe micile ecrane în anii `50 şi `60, impunându-se drept un sex-simbol. Puţini ştiu, însă, că viaţa ei n-a fost deloc atât de glamouroasă pe cât se credea. Are 84 de ani şi-n spatele acestui număr se adăpostesc nenumărate depresii, patru mariaje eşuate, acelaşi număr de tentative de suicid şi peste 100 de poveşti de iubire trăite atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. Unde mai pui că actriţa a rămas însărcinată într-un moment nepotrivit şi a dus la capăt o sarcină pe care nu şi-a dorit-o niciodată, potrivit Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Ilie Nastase a facut-o praf pe Brigitte chiar de nunta ei. Deși Ilie Năstase și Brigitte au divorțat încă, din septembrie anul trecut, se pare că Ilie a fost foarte deranjat că Brigitte a continuat să apară public prezentându-se cu numele lui și făcând dese referiri la căsnicia cu el, deși el între timp s-a recăsătorit. “Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat Ilie Năstase potrivit Ciao.

Prima poză cu Lavinia Pîrva și băiețelul ei. Soția lui Ștefan Bănică a profitat de vremea frumoasă de afară și a decis să-l scoată pe micuțul Alexandru la prima lui plimbare. Lavinia Pîrva a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni un băiețel perfect sănătos. Artista este foarte fericită și se bucură din plin de rolul de mămică. Lavinia Pîrva își revine spectaculos după sarcină, potrivit Verdict.

Cât s-a îngrăşat Alina Puşcaş pe perioada sarcinii. Alina Puşcaş nu a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat, mai exact, dar mărturisește că se gândeşte deja în cât timp va reveni la silueta ei de dinaintea sarcinii. Aceasta așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. „Ba da (n.r. s-a îngrăşat), dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă”, a spus ea potrivit Libertatea.

Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soţ şi joacă împreună în telenovele! Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au revenit la sentimente mai bune, după 20 de ani de la divorț. Mai mult, cei doi actori de calibru vor fi și colegi în ”Sacrificiul”, noua telenovelă a Ruxandrei Ion, în care, ca o coincidență, se iubesc cu patos. Dar Maia şi Claudiu sunt colegi, inclusiv pe scena Teatrului Evreiesc, în piesa ”Varșovia- ghid turistic”. Pe Maia ați văzut-o și în telenovela “Fructul oprit”. Claudiu este tare încântat de noul proiect tv, scrie Click.