​Ce fericită e graviduța Diana Dumitrescu alături de soțul ei. Cum au fost surprinși pe stradă cei doi. Diana Dumitrescu este însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului trecut. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion, conform Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Soţia lui Robert De Niro contestă acordul prenupţial! Cere 250 de milioane de dolari la divorţ. La sfârşitul anului trecut, presa din întreaga lume nota că Robert De Niro şi Grace Hightower au decis să divorţeze, după un mariaj care a durat aproximativ 20 de ani. În acordul prenupţial încheiat de Robert De Niro şi Grace Hightower se preciza că, în cazul unui divorţ, soţia celebrului actor ar urma să primească un apartament în valoare de şase milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari, o alocaţie anuală de un milion de dolari şi jumătate dintr-un al doilea apartament, conform Ok Magazine.

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce s-a spus că are un copil secret. „Sunt dispus să fac test ADN”. Au apărut zvonuri în presă că designerul Cătălin Botezatu ar fi tatăl unui băiat de 21 de ani. Acesta a reacționat și a dezvăluit că nu știe nimic despre acest copil și că aude pentru prima oară de el. „Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru”, a spus Cătălin Botezatu potrivit Viva.

Salariile incredibile pe care le au Andra şi Cătălin Măruţă la Pro TV. Le intră în cont zeci de mii de euro lunar. Artista are la Pro TV un salariu de 10.000 de euro pe lună pentru fiecare emisiune la care este jurat, dar şi aproximativ 6.000 de euro din muzică. Astfel, ţinând cont că „Românii au talent“, „Vocea României“ şi „Vocea României Junior“ nu sunt în acelaşi timp pe post, Andra nu câştigă 36.000 de euro în fiecare lună, ci 16.000 de euro. În schimb, lui Cătălin Măruţă îi întră lunar în cont cu doar 1.000 de euro mai mult decât soţiei lui, notează Ok Magazine

Adelina Pestriţu, mărturisiri despre câştigurile fabuloase din Instagram: «Poţi să duci o viaţă liniştită». "Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu”, a spus Adelina Pestrițu potrivit Click.