​Vedetele și-au pregătit bagajele pentru vacanța de vară: What’s Up cutreieră Europa în rulotă, Oana Roman își celebrează căsnicia la Cannes . Oana Roman și soțul ei, Marius, încep vara cu o vacanță în doi. Ei sărbătoresc 5 ani de căsnicie, motiv pentru a pleca într-un sejur romantic. „Plecăm 4 zile la Cannes, la prietenele mele, unde merg eu dintotdeauna. Am 4 «nebune» acolo care mă așteaptă și eu abia aștept să merg la ele. Plecăm de joi până duminică, 4 zile, doar noi doi, în locul ăla care este preferatul meu. Sudul Franței este ca acasă, locul meu preferat din toată lumea asta”, a spus Oana Roman potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Papadopul e istorie. Ioana Ginghină se gândește la viitor: "Îmi doresc să vină prințul meu". „Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa.... Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Poate a fost un avantaj... şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a declarat Ioana Ginghină pentru Click.

Actorul Chris Pratt s-a căsătorit cu fiica lui Arnold Schwarzenegger. Cum arată tânăra în rochie de mireasă. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2019, după şapte luni de relaţie. „Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da! Sunt extrem de fericit să mă căsătoresc cu tine“, scria actorul într-un mesaj pe Instagram, potrivit cnn.com. Katherine este fiica lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) şi a jurnalistei şi scriitoarei Maria Shriver (63 de ani). La rândul ei, tânăra este autoarea a două cărţi: „I Just Graduated ... Now What? Honest Answers from Those Who Have Been There“ şi „Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty“, scrie Adevarul.

De ce nu vor părinţii Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion. Cântăreaţa a rupt tăcerea. „Nu o să îi cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii…”, a declarat Lidia Buble. De asemenea, ea a mărturisit că l-a surprins pe Răzvan Simion uitându-se la predicile pastorilor din biserica din care ea face parte. „Şi stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi după nunta”, a spus Lidia Buble conform Click pentru femei.

Victor Slav are o nouă iubită. S-a întors la vechea lui dragoste: blondele. Victor Slav a luat-o deja de mână pe superba blondină și cei doi au mers împreună departe de țară, într-o vacanță taman în... Israel! Înainte de această relație, care pare destul de nouă și experimentală, Victor Slav s-a iubit câteva luni cu Raluca Silea, zisă „Bombardiera”, o brunetă focoasă care aducea aminte de Bianca Drăgușanu. Cei doi au rămas în relații bune, așa cum s-a văzut și în mesajele frumoase transmise de Raluca, cu ocazia zilei de naștere a lui Victor, conform Spy News.