Actrita americana Kirsten Dunst, starul filmului de succes “Omul Paianjen”, s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare din Utah, potrivit revistei People.

Dunst, in varsta de 25 de ani, care a jucat rolul principal in filmul “Marie Antoinette”, de Sofia Coppola, s-a internat in aceeasi clinica - centrul de dezintoxicare Cirque Lodge din Utah - in care a fost internata si actrita Lindsay Lohan, anul trecut.

“Nu se simtea bine”, a declarat, pentru revista People, o sursa apropiata actritei. “Prietenii au rugat-o sa se interneze, dar nu au fortat-o. A participat la multe petreceri, foarte multa vreme, si sunt sigur ca afacerea Heath Ledger a pus multa lume pe ganduri”, a adaugat aceeasi sursa.

Se pare ca actrita, care in aceasta perioada participa la realizarea a trei filme, nu a mai rezistat stresului si oboselii acumulate pe platourile de filmare si a inceput sa ia tot mai multe medicamente.

“Probabil ca este vorba de medicamente aflate sub un regim special de prescriere, cum ar fi calmantele si somniferele. Kirsten a realizat ca nu merge pe drumul cel bun si de aceea a decis sa se interneze la dezintoxicare”, anunta revista People.

Kirsten s-a hotarat sa caute ajutor de specialitate dupa ce actorul Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din “Brokeback Mountain”, in regia lui Ang Lee, a fost descoperit mort, pe 22 ianuarie, in locuinta sa din New York. Medicii legisti au stabilit ca moartea actorului a survenit accidental, “din cauza unei intoxicatii acute provocata de efectele combinate” a sase medicamente, antidepresive, analgezice si anxiolitice.

Click