Maria Marinescu incearca sa-si vindece ranile din viata amoroasa. Dupa ce, la un moment dat, parea ca se pregateste de nunta alaturi de Cristi Chivu, Maria s-a despartit de fotbalist si s-a casatorit cu Ion Ion Tiriac. Mariajul lor n-a rezistat insa, iar cei doi au divortat de comun acord. De atunci si pana azi, ea n-a mai avut o relatie stabila, fiind vazuta adesea singura la evenimentele mondene. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca Maria s-a intors de curand la un fost iubit. Este vorba despre Tudor Vasile, fiul fostului premier al Romaniei, Radu Vasile! Povestea lor este una extrem de intortocheata. Maria si Tudor au mai fost impreuna, inainte ca ea sa ajunga in bratele lui Cristi Chivu.

De fapt, in timp ce creatoarea de moda forma un cuplu cu fiul fostului premier Radu Vasile, capitanul nationalei de fotbal isi traia, in paralel, povestea de dragoste cu Andreea Raicu. La un moment dat, ambele cupluri s-au destramat, iar Maria a devenit iubita lui Chivu. Bizara coincidenta, la scurt timp, si Andreea Raicu s-a aruncat in bratele lui Tudor Vasile! A fost, cum se zice, o "rocada" in patru.

Niciunul dintre noile cupluri n-a facut, insa, prea multi purici. Zilele trecute, reporterii Cancan au aflat ca Maria si Tudor sunt din nou impreuna. Paparazzii nostri i-au urmarit si au obtinut dovada. Ieri dimineata, Maria Marinescu a fost fotografiata in timp ce iesea din blocul in care locuieste fiul fostului prim-ministru. Nemachiata, aproape de nerecunoscut, Maria a urcat grabita in jeepul ei, Range Rover. N-a putut pleca, intrucat avea pana. Asa ca l-a chemat, de sus, pe Tudor Vasile sa o ajute, moment in care paparazzii nostri i-au surprins pe amandoi. Iata, asadar, ca Maria l-a cucerit (sau re-cucerit) pe rivalul lui Cristi Chivu, semn ca nu se poate desprinde, inca, total de trecut.

Cancan