Britney Spears trage tare să slăbească după ce presa i-a atras atenția că s-a îngrășat. Cu doar o săptămână în urmă, Britney Spears se războia cu paparazzi din SUA, pe care îi acuza că au măsluit fotografiile pe care i le-au făcut pe ascuns. Atunci, cântăreața îi acuza pe fotografi că au făcut-o să pară mai grasă decât e în realitate. ”M-am antrenat din greu pentru a slăbi... iar pentru mine 1,5 kg e cam același lucru cu 3 kg, adică mult”, a spus Britney conform protv.ro

VedeteFoto: Colaj foto

Bradley Cooper și Irina Shayk, prima întâlnire după despărțire. Motivul emoționant. Bradley Cooper nu a putut sta departe de fiica lui, de ziua tatălui și i-a făcut o surpriză, Actorul a mers acasă la Irina Shayk și după toți trei au petrecut un timp în familie, în parc, jucându-se în nisip. Cooper a îmbrăcat o pereche de pantaloni largi și un tricou negru, alegând astfel că se îmbrace comod pentru a se putea juca cu fiica lui, scrie Click.

Oana Lis se pregătește de licență. „Viorel mă ascultă la lecții”. Oana Lis a terminat Facultatea de Psihologie și se pregătește pentru examenul de licență pe care îl va susține în luna iulie. La 40 de ani, Oana Lis a absolvit cursurile celei de-a treia facultăți. Este vorba de Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Hyperion, potrivit Libertatea.

Ilinca Vandici, declarații sincere despre al doilea copil. Vrea o familie mare: „Când Zian va înțelege perfect lucrurile. „Doi ani se fac în luna iulie, dar încă nu mă simt pregătită pentru al doilea bebeluș. Deocamdată Zian este mic, nu vorbeste, nu mă pot înțelege cum mă înțeleg cu un om mare și atunci este foarte dificil să ai un copil pe lângă Zian care e obișnuit să fie în centrul atenției, să i se acorde foarte multă dragoste”, a declarat Ilinca Vandici pentru Viva.

Există un blestem în familia lui Céline Dion? Cântăreaţa şi-a pierdut soţul, fratele, tatăl şi cumnatul din cauza aceleiaşi boli crunte. Daniel Dion, fratele vedetei, şi-a pierdut viaţa la numai două zile după ce cumnatul lui, adică soţul lui Celine, decedase. Daniel făcuse complicaţii din cauza cancerului întins la creier, gât şi limbă, iar organismul lui n-a mai rezistat. Avea 59 de ani. După numai opt luni de când soţul şi fratele vedetei au fost răpuşi de cancer, cumnatul lui Dion a murit din cauza aceleaşi boli, relatează Ok Magazine.