​Andra, prima declarație după ce a plecat de la Vocea României: „Mi-am dat seama că trebuie să spun stop!” Horia Brenciu îi ia locul Andrei, la pupitrul juraţilor. Andra a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, că programul mult prea încărcat a determinat-o să renunţe la fotoliul roşu de la Vocea României, însă va rămâne, totuşi, în juriul „Românii au talent'. Revenirea lui Horia Brenciu la Vocea României vine să confirme zvonul potrivit căruia show-ul X FACTOR va fi scos din grila Antena 1, scrie Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Nicole Cherry, reacție neașteptată după ce a fost parodiată de Bendeac: „Ar fi interesant să cântăm împreună”. La doar 20 de ani, Nicole Cherry a reacționat mai matur și mai înțelept decât multe alte vedete care s-au trezit parodiate. Luată la mișto de Mihai Bendeac chiar cu piesa ei de suflet, cântăreața s-a amuzat copios și i-a propus juratului de la “iUmor” o colaborare. „Cred că a fost prima oară când am râs la ceva în care se făcea mișto de mine”, a spus Nicole potrivit Libertatea.

Iulia Albu, mai fericită ca niciodată lângă iubit: „Zâmbesc doar când mă ține în brațe.” Se pare că Iulia a fost fascinată tocmai de faptul că actualul ei partener nu era pus la curent cu „personajul” extravagant creat de ea în lumea showbizului autohton, având în vedere că el nu prea urmărea posturile de televiziune de la noi. „Prima dată am remarcat că purta șosete extrem de colorate. A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe, a declarat Iulia conform Click.

Angelina Jolie, cu un look mai sănătos ca oricând, la shopping cu fiica ei. Ieri, Angelina Jolie şi fiica ei cea mică, Vivienne, în vârstă de zece ani, au fost surprinse într-o dispoziţie de zile mari în timpul unei ieşiri la cumpărături în Las Feliz, California. Cu această ocazie, Angelina a purtat o rochie tip kimono, albă şi dintr-un material uşor, văratic, la care a accesorizat o pereche de papuci în tendinţe şi o geantă cu barete scurte, notează Ok Magazine.

Cristina Ciobanăşu şi Vlad Gherman se pregătesc de nuntă. Îndrăgitul actor a anunțat când va avea loc fericitul eveniment. Sunt împreună de șapte ani şi de patru ani sunt logodiți. Deși până acum au fost zgârciți când venea vorba despre relația lor, atorul a făcut, în sfârșit, marele anunț. Fanii au întrebat curioși când îi vor vedea pe cei doi așa și în viața reală, iar răspunsul i-a uimit pe toți. „Curând', a răspuns Vlad potrivit Libertatea pentru femei.