​Pepe are familia la care a visat mereu: „Nu există o bucurie mai mare!” / Iată pozele din care se vede cât de bine îi seamănă fetele. De şase ani, Pepe are familia la care a visat dintotdeauna şi se mândreşte foarte des pe Instagram cu fetele lui, Rosa şi Maria Alexandra. Din pozele pe care le postează artistul pe conturile de socializare se observă clar cât de bine îi seamănă copilele. În 2012, Pepe se însura cu Raluca Pastramă, după o casnicie şi un divorţ zbuciumat, care a ţinut ani în şir prima pagină a tabloidelor, scrie Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Mihai Trăistariu, cuprins de dorul de părinți. S-a fotografiat în cimitir. Mihai Trăistariu și-a pierdut părinții cu câțiva ani în urmă, iar dorul de ei este în continuare la fel de mare în fiecare zi. Astăzi, în zi de duminică, artistul a mers la cimitirul unde aceștia au fost înmormântați. „Părinții mei nu mai sunt în viață. Pe tata l-am visat o singură dată mort. A murit când aveam 17 ani. Pe mama o visez mai des, relația era mai strânsă. Tata era violent, îmi era frică de el. Mama era blândă, cuminte, îmi semăna”, a spus Mihai Trăistariu conform Spy News.

Cum arată Anca Serea însărcinată în opt luni şi jumătate? Fanii sunt uimiţi. Îndrăgita vedetă se pregăteşte pentru cea de-a şasea minune din viaţa ei. Anca Serea numără zilele până îşi va strânge în braţe mezina. Zilele trecute, Anca Serea a postat o nouă fotografie pe contul ei de Instagram, iar fanii au fost surprinşi să vadă cât de bine arată vedeta cu puţin timp înainte de naştere, scrie OK magazine.

Andreea Marin, mai sexy ca niciodată pe insula Capri. Și-a expus mândră bustul generos. Andreea Marin s-a afișat pe plajă, îmbrăcată într-un cardigan elegant, din mătase cu decolteul generos la vedere. Andreea Marin este admirată de toată lumea, mai ales pentru implicarea ei în diverse campanii umanitare. Nu întotdeauna lucrurile au stat așa. În trecut, Andreea Marin mergea la job cu taxiul, pentru că purta pantofi cu toc, nu avea haine scumpe și chiar rămânea fără niciun leu, de la o lună la alta, conform Libertatea.

Shurubel de la Virgin Radio s-a însurat! Ce mireasă frumosă şi-a ales. Andrei Lăcătuş, Shurubel aşa cum îl ştiu ascultătorii de la Virgin Radio, s-a însurat sâmbătă cu aleasa lui, Iulia. Evenimentul a avut loc într-un loc de vis, la Ciolpani, printre invitaţii la nunta omului de radio numărându-se Amalia Năstase şi iubitul ei Răzvan Vasilescu, dar şi fosta prezentatoare Pro Tv, Nicolle Stănese. Andrei Lăcătuş şi-a cerut actuala soţie în vacanţa de iarnă din 2017-2018, dar abia acum au pus la punct toate detaliile nunţii, notează Click.