Arşinel a făcut atac cerebral? «Nu mi-am recunoscut nici fiul». Alte probleme de sănătate pentru marele actor Alexandru Arşinel. Maestrul în vârstă de 80 de ani a ajuns la spital luni, cu salvarea, pentru că a avut o cădere de tensiune. Dar se pare că a fost mult mai grav. ”Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu”, ne-a povestit Arşinel care a suferit pierderi de memorie în momentul respectiv, potrivit Click.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Lady Gaga ar fi însărcinată cu Bradley Cooper. „Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica”. În ultima perioadă, fanii au speculat o posibilă relație dintre Lady Gaga și Bradley Cooper. Cu toate că amândoi au negat acest lucru, zvonurile despre o idilă între artistă și actorul american s-au înmulțit în ultima perioadă. Touch Weekly, revistă de scandal americană, a publicat săptămâna aceasta pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculând că Lady Gaga ar putea aştepta un copil de la Bradley Cooper, conform Libertatea.

Pamela Anderson uimeşte din nou! Goală complet la 52 ani. Vedeta care a împlinit 52 de ani pe 1 iulie s-a alăturat unei campanii umanitare şi a pozat nud pentru a atrage atenţia asupra unor animale ţinute captive. „Tu poţi trăi într-o cadă timp de 30 de ani? Orca de la SeaWorld suferă de zeci de ani în boxe comparabile cu căzile. Ajutaţi-le“, a scris Pamela Anderson pe Instagram, potrivit Click.

Cum și-a ”negociat” Matteo Politi împăcarea cu victimele. Pretinsul doctor Matteo Politi, alias Matthew Mode, nu bate pasul pe loc şi încearcă să contracareze noianul de acuzaţii penale ce i se aduc. Strategia de apărare a acestuia se pare că ar fi împăcarea cu toate victimele sale, pe calea medierii. Context în care acesta a şi depus o serie de documente la dosarul de anchetă. Însă, magistratul care a soluţionat cauza nu a fost deloc impresionat de demersurile lui Matteo Politi şi a decis că acesta se poate împăca cu victimele sale şi din spatele gratiilor, potrivit Cancan.

Dida Drăgan și Florin Chilian înregistrează un cântec patriotic! “De trei decenii n-a avut nimeni curaj să cânte așa ceva”. ”Lucrăm la o melodie care vine să trezească în inimile românilor patriotismul, dincolo de toate greutățile de care ne lovim în viața de zi cu zi. Muzica patriotică nu trebuie să moară, consider că trebuie să fie cea dintâi religie a unui om civilizat. De trei decenii n-a avut nimeni curaj să înregistreze ori să cânte așa ceva”, a declarat Florin Chilian, 50 de ani, despre noul său proiect, potrivit Libertatea.