Oana Lis și-a dat licența la Psihologie. Ce note a luat la scris și la oral. Oana Lis (40 ani), absolventă a Facultății de Psihologie, din cadrul Universității Hyperion din București, a susţinut azi, 4 iulie, examenul de licenţă. "Eu am plecat la examenul de licență! Vio, la păcănele!". Oana susține că a dorit să devină psiholog atât pentru a-și deschide un cabinet, cât și pentru a scăpa de traumele pe care le-a trăit de-a lungul vieții. Mama ei a murit când ea era de-o șchioapă, iar tatăl i-a transformat viața într-un chin: ”M-am gândit că de ce să mai plătesc ore la psiholog, mai bine sunt propriul meu psiholog”, a menționat soția fostului edil al Capitalei potrivit Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Melania Medeleanu, despre chinul prin care a trecut știind că nu poate avea copii: ”Nu știți cât de tare doare!”. „ Sunt toate întrebările din jur: „nu faci și tu un copil?' sau „să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață !?' Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat, de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gura! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare”, a povestit vedeta conform Viva.

Povestea de basm a Beckhamilor: de la un zâmbet și un număr de telefon pe un tichet de avion la miliardul de acum. David și Victoria sărbătoresc astăzi douăzeci de ani de mariaj, unul prodigios pentru showbizz-ul contemporan. Cei doi se cunoscuseră în 1997, pe vremea când aveau alte ”angajamente intime”, au fost destul de rezervați cu presa, ca și în prezent, foarte atenți la viața lor privată, cu toate că au fost vânați de la bun început. ”Câteodată, stând să mă uit la el, nu pricep ce a văzut la mine”, l-a măgulit soția în mai multe rânduri, mai ales că David, și acum la 44 de ani este un idol al lumii, scrie Libertatea.

Fotografii rare cu soţia lui Lucian Viziru. Uite ce face cuplul în Germania. Lucian Viziru pare să-şi fi găsit calea departe de ţară, dând cariera în muzică şi televiziune din România pe cea de antrenor de tenis în Germania - unul acreditat ATP! Acolo, alături de soţia sa, Ema, şi de fiul lor, Mihai, artistul duce un trai tihnit, cu un ritm obişnuit, dar liniştitor.Ema, cea care i-a furat inima lui Lucian Viziru pe când aveau 17 ani şi care, ani mai târziu, i-a devenit soţie, s-a adaptat şi ea stilului de viaţă nemţesc şi noii cariere a lui Lucian. Iar la menţinerea ei într-o formă uimitoare contribuie din plin şi tenisul, care e practicat de toţi membrii familiei, notează Ok Magazine.

Locul secret în care s-a cazat Ed Sheeran. În ce oază de linişte se odihneşte după concert. Cântăreţul va rămâne în ţara noastră şi în următoarele zile, în agenda lui fiind trecut următorul concert la Praga, abia duminică (7 iulie).Britanicul devenit milionar din muzică a refuzat să stea la hoteluri de 5 stele din Capitală şi a ales să se relaxeze în mijlocul naturii, drept dovadă s-a şi fotografiat în halat în livada complexului turistic Grădina Vlahiia, conform Click.