​Ce a făcut Roxana după ce a devenit soţia lui Radu Mazăre? Motivul pentru care nu au petrecut 48 de ore în camera intimă. Potrivit avocatului Lizeta Haralambie, Radu Mazăre şi soţia lui nu pot încă să petreacă 48 de ore în camera intimă, acesta fiind motivul pentru care Roxana a plecat din puşcărie imediat după ceremonie: „Poţi, dar nu e imediat. Este căsătorie, dar Roxana trebuie să legalizeze certificatul de căsătorie, apoi să facă o cerere în calitate de soţie, pentru că a intrat domnişoara Mihalache şi a ieşit doamna Mazăre. Până se face, durează... După ce se va aproba, va petrece cu Radu 48 de ore“, scrie Ok Magazine.

VedeteFoto: Colaj foto

Băiatul rău Colin Farrell, «mielușel» la București: citește Biblia, își ia șaorma, dansează pe străzi. După ce a revenit de la Buftea, de la filmări, şi a făcut un duş în camera lui de hotel, Colin Farrell (43 de ani) a coborât în faţa hotelului ţinând în mână o Biblie şi telefonul mobil. A discutat aproape 20 de minute la telefon şi, profitând că micile căşti fără fir din urechi îi ofereau o mare libertate de mişcare, a mimat câteva scheme de dans pe ritmuri imaginare. Deşi nenumăraţi oameni au trecut pe lângă el, starul care părea ”un băieţaş de cartier” la prima vedere din cauza frizurii Mohawk (n.r. ras pe la tâmple şi ceafă şi cu creastă), nu a fost recunoscut, relatează Click.

Cristi Borcea, cumpărături din închisoare. Vrea să mai ia un hotel la mare, pe care să-l lase pe mâna primei soții. Mihaela, manager destoinic, a fost pusă să se ocupe de hotelul și plaja deținute de fostul acționar dinamovist la Olimp, și pentru că face treabă bună, se gândește să-i mai dea un business în aceeași stațiune. Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei, conform Libertatea.

Scientologii i-au instruit pe copiii lui Tom Cruise să o urască pe Nicole Kidman. Deoarece nu a vrut să adere niciodată la Biserica Scientologică, Nicole Kidman a fost considerată o persoană supresivă de apropiaţii lui Tom Cruise, iar după divorţ, cei doi copii pe care actorii i-au înfiat, Iasbella şi Connor, s-au îndepărtat şi ei de mama lor. „Ştiu ce tehnici folosesc scientologii. După ce Tom Cruise şi Nicole Kidman au divorţat, copiii au fost îndoctrinaţi să îşi urască mama, ei fiind cumva izolaţi. Întreaga familie a lui Tom Cruise a fost chemată înapoi în Los Angeles după divorţ, chiar dacă unii studiau în Florida la acea vreme“, a spus Sam Domingo potrivit Ok Magazine.

Îţi mai aminteşti de ”Betty cea urâtă”? Uite cât de sexy e la 46 de ani, în costum de baie. „ A fost un pic copleşitor, dar am putut să mă opresc şi să-mi iau puţin timp pentru mine. Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai ruşinoasă şi îmi plăcea să stau la adăpost. Asta am simţit şi mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, spus actriţa cu referire la rolul său. În urmă cu o săptămână de zile, ea a împlinit 46 de ani şi a dovedit, încă o dată, că timpul a fost blând cu ea, dovadă fiind faptul că în ciuda vârstei, ea continuă să arăte bine şi să aibă un trup perfect sculptat, notează Click pentru femei.