Ce pretenţii „de divă“ a avut Meghan Markle la Wimbledon: „Nu e de mirare că există un val de resentimente faţă de Ducii de Sussex”. Meghan Markle, care a susţinut-o pe prietena ei, Serena Williams, la meciurile din turneul Wimbledon, le-a cerut spectatorilor şi jurnaliştilor să nu o fotografieze şi să nu facă poze în direcţia ei, scrie huffpost. Aceste pretenţii au supărat un jurnalist şi a stârnit mai multe critici la adresa soţiei Prinţului Harry. Una dintre persoanele care au fost „atenţionate“ de agenţii de pază ai lui Meghan a fost jurnalista Sally Jones, care a lucrat pentru BBC, potrivit Adevărul.

VedeteFoto: Colaj foto

Dieta drastică i-a slăbit inima Corneliei Catanga? Ce zic nutriționiștii. Oboseală, supărare sau dietă drastică? Ce a dus-o pe Cornelia Catanga la infarct? Medicii atrag atenția însă că topirea grăsimii prin înfometare este extrem de nociv și că slăbește mușchiul inimii. Mânca orice, inclusiv noaptea, astfel că avea 81 de kilograme. După cinci luni, timp în care mai mult a ciugulit a dat jos peste 27 kilograme. ”Dietele drastice cu rezultate imediate sunt extrem de periculoase”, avertizează medicii. Dar cum a ajuns Corenelia Catanga să cântărească doar 54 de kilograme? În primul rând, prima ei masă începea târziu, după ora prâznului, și era considerată mic dejun, potrivit Click.

Reghe, dedicație la lăutari pentru soția lui: ”Pe tine, jur, iubire te iubesc de mor!” La scurt timp după incidentul uluitor de la finalul partidei dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani, care a fost pus, inițial, pe seama geloziei, gurile rele au vehiculat că divorțul ar fi iminent între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Din câte se pare, adevărul este cu totul altul, iar relația dintre cei doi este mai solidă ca niciodată. Titratul antrenor nu contenește cu declarațiile de dragoste pentru soția lui, scrie Cancan.

Cine este actrița româncă, apreciată de Tarantino. La 14 ani a primit premiul Nichita Stănescu. Sabina Lisievici are 29 de ani și este un talent înnăscut. E pasionată de actorie, design și poezie și le combină cum nu se poate mai bine. A făcut școala de actorie la Hollywood, aceeași pe care au terminat-o nume mari din industria filmului, precum Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore și tot acolo a avut ocazia de a-l cunoaște pe Tarantino, scrie Libertatea.

Cum a ieșit Jennifer Lopez pe stradă! Fără pic de machiaj și cu prosopul pe cap. Jennifer Lopez (49 de ani) și-a surprins fanii care au avut ochi de vultur și au zărit-o pe stradă. De obicei îmbrăcată fără cusur și cu un machiaj impecabil pe față, J.LO a ales de această dată să iasă fără machiaj pe stradă. Ba mai mult, nici nu s-a coafat sau uscat părul proaspăt spălat, ci a preferat să-și folosească timpul mai eficient: și-a pus un prosop pe cap și și-a văzut pe treabă, potrivit Click.