​Ce notă a luat fiica lui Mădălin Ionescu la examenul de licență. Ștefania, fata cea mare a fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, a obținut 9,83 la examenul de licență. „O sărbătorim pe Ștefania. A luat examenul de licență cu 9,83. Nu i-am cerut asta, dar ma bucur sincer. Sper sa fie la fel de inspirată și în alegerile pe care le va face în viață. În acest moment se află pe un drum promițător. Are un job, urmează masterul și un noian de speranțe. Sunt cu totul alături de tine, Ștef!” a afirmat Mădălin Ionescu conform Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut la întâlnirea cu Nadia Comăneci. Ce au sărbătorit cei doi. La 71 de ani, fostul guvernator al Californiei încă e prieten cu aparatele de forţă şi pare că are acelaşi suflu tânăr, chiar dacă anii i-au modificat total chipul. Într-o sală de fitness l-a întâlnit şi Nadia Comăneci. Fosta mare sportivă a marcat acest eveniment cu un filmuleţ pe care l-a postat pe Twitter şi a ţinut să precizeze că aşa a sărbătorit împlinirea celor 43 de ani de la primul 10 obţinut la Montreal, scrie Ok Magazine

Karmen, fata lui Adrian Minune, fumează gravidă în 8 luni. Este însărcinată în 36 de săptămâni, mai are o lună și își va ține copilașul în brațe, însă iată că nu a reușit să renunțe de tot la viciul fumatului. Iată că bruneta nu a reușit să se țină departe de tutun, deși se știe cât de nociv este acest viciu pentru o femeie însărcinată și pentru bebeluşul ei. Fiica manelistului Adi Minune (44 de ani) nu a renunţat la ţigări, însă nu se atinge de alcool, potrivit Click.

Meghan Markle, război deschis cu Regina Elisabeta: „Forţează nota şi nu va fi tolerată“. „Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să aibă o dietă severă, însă nimeni nu ştie cum va reuşi ea să-i impună lui Archie acest lucru“, notează jurnaliştii britanici, care aduc în actualitate o declaraţie a lui Meghan de pe vremea când era actriţă la Hollywood : „Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii, pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise“, notează Ok Magazine.

Nu numai Anamaria Prodan «și-a ieșit din pepeni»! Și ele și-au lovit partenerii. Spre exemplu, altă doamnă cu mână de fier s-a dovedit a fi și Brigitte, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase. După ce a aflat că este tradusă de fostul mare tenisman cu o altă femeie, aceasta a răbufnit în plină stradă. L-a lovit cu poșeta în cap și l-a ”aruncat” de pe scuterul pe care se afla în trafic, scrie Click.