Iubitul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori. Detalii picante ies la iveală după ce Simona Halep s-a afişat pe litoral cu noul ei iubit, Toni Iuruc. Omul de afaceri se pare că a dat frâu liber sentimentelor la malul mării fiind de ceva timp fără alte angajamente. El ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni, aşa că poate să-şi trăiască liniştit idila cu cea mai iubită jucătoare de tenis a momentului. În toamna lui 2018, milionarul de origine aromână s-a însurat cu Liana, în urma unei relații care a durat aproximativ doi ani, potrivit Click. Cum a reacționat tatăl Simonei Halep după ce a aflat că noul iubit e căsătorit. Iubitul Simonei a mai fost însurat, cu Alina, un fotomodel cunoscut. Tânăra provine dintr-o familie bogată și obișnuită însă cu un stil de viață cu care omul de afaceri de origine aromână nu ar fi putut ține pasul. Chiar așa, părinții Simonei nu ar avea nimic împotriva relației, potrivit Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Căderi nervoase şi consum de alcool! De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentaţie bună la Bucureşti? Este star rock de mai bine de trei decenii, idolul mai multor generaţii şi un sex simbol recunoscut în toată lumea. Sau cel puţin a fost, pentru că, după prestaţia de ieri seară, de la Bucureşti, există destule voci care să pună la îndoială capacitatea lui Jon Bon Jovi de a mai urca pe scenă şi a da un concert de zile mari. “Sunt supraponderal, beau de sting şi sunt plictisit până la lacrimi”, spunea cu aproape un deceniu în urmă. Iar situaţia nu s-a îmbunătăţit semnificativ de atunci, scrie revista OK!

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar nu i-a cumpărat-o nici o televiziune pentru că nu mai face audiență! În bunul obicei din ultima vreme al vedetelor, de a-și vinde nunțile și botezurile televiziunilor, sub formă de exclusivități, și bruneta a-ncercat să bată palma cu Kanal D, PRO TV și Antena 1, dar a fost trimisă la plimbare. Surse din domeniul televiziunii susțin că în spatele refuzului tuturor de a da bani pe nunta Adelinei stă faptul că vedeta nu mai face audiența de altădată și, prin urmare, nu merită o investiție de câteva zeci de mii de euro, pentru că la atât s-a ridicat și onorariul cuplului Brigitte-Pastramă, potrivit Libertatea.ro.

Ion Țiriac, cu o brunetă sexy pe Litoral! Ce apariție șic a avut cel mai bogat român. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe simpaticul magnat cu o domnișoară mai tânără cu, probabil, vreo 50 de ani decât el, naturală, stilată și extrem de atentă la gesturi, în sensul că nu s-a pretat să îl țină de mânuță sau să fie drăgăstoasă cu magnatul. Au stat împreună timp de trei ore la plajă, s-au bălăcit, iar spre după amiază au plecat spre hotel. Nu a putut trece neobservată ținuta care face din Țiri cel mai șic octogenar! Șlapi corai marca Nike, asortați la bermude cu homari, tricou Lacoste, ochelari Gucci și pălărie Panama cu fundiță galben-portocalie.

Bianca, super-provocatoare la plajă și cu un Hublot de 25.000 € pe mână! Așa cum ne-a obișnuit, Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul autohton, a ales să-și petreacă weekendul alături de iubitul ei, Alex Bodi, și de câțiva prieteni pe litoralul românesc, unde a făcut senzație cu formele sale apetisante. În cel mai sexy costum de baie, unul minuscul de culoare albă, blondina și-a făcut o intrare spectaculoasă. Apariția vedetei a fost cu atât mai sclipitoare, cu cât a ales să își asorteze ținuta de plajă cu un accesoriu de top, potrivit Cancan.ro.